Klima Daikin Comfora FTXP35M9/RXP35M, 3,5kW, bela

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Nevpadljiva klimatska naprava, ki zagotavlja visoko učinkovitost in udobje. Klimatska naprava Daikin Comfora odlikuje elegantna, sodobna zasnova, ki se ujame z vsako opre... Preberi cel opis
1.379,99 € -12 %
1.214,39 €
1-5 dni
-12 %1.379,99 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava na vse Petrole.
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:52.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Petrol eShop ponudbi
Ponudba trgovine Petrol eShop za izdelek Klima Daikin Comfora FTXP35M9/RXP35M, 3,5kW, bela. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dodatne lastnosti
Vrsta klimatske naprave
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02052615
Prijavi napako
Nevpadljiva klimatska naprava, ki zagotavlja visoko učinkovitost in udobje. Klimatska naprava Daikin Comfora odlikuje elegantna, sodobna zasnova, ki se ujame z vsako opremo in okoljem. Je odlična izbira za spalne prostore, saj je izredno tiha. Vgrajen je zračni filter, ki odstranjuje bakterije in viruse za stalno zagotavljanje čistega zraka. Uporaba multi modela in prihranek energije Na eno zunanjo enoto se lahko poveže do 5 notranjih enot kljub različnim kapacitetam. Vse notranje enote se lahko individualno upravljajo v istem načinu ogrevanja ali hlajenja z enega daljinskega upravljalnika. Zmanjšana je poraba električne energije za približno 80% pri delovanju v načinu pripravljenosti. Če v prostoru 20 minut ni ljudi, bo enota samodejno preklopila na način varčevanja z električno energijo. S klimatsko napravo prihranite energijo, saj preprečuje pretirano hlajenje ali gretje ponoči. Tihi način notranje enote - udobje boste občutili, ne slišali Enote, opremljene s to funkcijo so zmožne obratovati pri najmanjši glasnosti le 20 dB(A). To je tako glasno kot šelestenje listov v vetru. Takšne enote so idealen izbor za spalnice, saj vas ne bodo motile, niti med najrahlejšim spancem. Način »Econo« - brez težav v električnem omrežju Večkrat se pripeti, da si, zaradi že izdelanih električnih inštalacij, klimatska naprava deli varovalko z drugimi hišnimi aparati. S funkcijo Econo zagotovite, da bo električna moč klimatske naprave omejena. Na ta način se boste izognili nepotrebnemu ponastavljanju sproženih varovalk. Ta funkcija poleg tega prihrani energijo. »Comfort« zračni tok - udobje ogrevanja in hlajenja Funkcija Comfort zračni tok vedno usmerja na tak način, da doseže čim bolj enakomerno razporeditev temperature po prostoru. Hkrati seveda uporablja inteligentno oko, da preprečuje občutek prepiha. Omogoča, da se ravni vlažnosti v prostoru zmanjšajo brez variacij temperature. Funkcija »Powerfull« - največja moč, takojšnje udobje Funkcija Powerful klimatski napravi omogoča, da obratuje z največjo močjo, da bi čim prej dosegla želen nivo udobja v prostorih. Hkrati pa ni bojazni, da bi vklop te funkcije vplival na račun za električno energijo - po 20 minutah delovanja se samodejno izključi.
Klima Daikin Comfora FTXP35M9/RXP35M, 3,5kW, bela
Klima Daikin Comfora FTXP35M9/RXP35M, 3,5kW, bela
1.214,39 €
v Petrol eShop

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka