Paket osvežilnih napitkov

Paket osvežilnih napitkov

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Popoln osvežilni paket za vso družino …
V paket smo združili osvežilni, priljubljeni ter najbolj priročni pijači iz Malince. To sta Kombucha Malinca in energijska pija...
Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

ne

Cena je bila osvežena danes ob 14:05.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o malinca.si ponudbi
Ponudba trgovine malinca.si za izdelek Paket osvežilnih napitkov. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0204E9EF
Prijavi napako
Popoln osvežilni paket za vso družino …
V paket smo združili osvežilni, priljubljeni ter najbolj priročni pijači iz Malince. To sta Kombucha Malinca in energijska pijača brusnica.
Obe nudita svežino odličnega okusa, energijska pijača pa še dozo kofeina, ki prebudi. Kombucha malina je primerna za vso družino, tudi za otroke, energijsko pijačo pa zaradi vsebnosti kofeina priporočamo le odraslim.
Oba napitka sta odlična popestritev piknikov, izletov, lahko si ju privoščimo med delom, učenjem ali pa kar tako – ker sta preprosto odločnega okusa.
1. Kombucha malina
Malincina kombucha iz ekološke pridelave je prejela priznanje za Najbolj inovativno živilo leta 2021 v kategoriji brezalkoholnih pijač, ki ga vodi Inštitut za nutricionistiko.
Za pripravo smo uporabili kakovosten sencha zeleni čaj, po fermentaciji pa smo vanjo dodali še popolnoma naravno sadno čajno mešanico, ki vsebuje liofilizirane maline in čisto naravne arome maline.
Malincina Bio kombucha z okusom maline je:

100 % naravna,
iz ekološke pridelave,
veganski izdelek,
z nizko vsebnostjo sladkorjev,
brez konzervansov,
izdelana v Sloveniji.

Kombucha z malinami je osvežujoč napitek iz ekološke pridelave, ki ga lahko pijemo samostojno ali pa ponudimo k različnim jedem. Poda se tako k sladkim kot tudi slanim jedem, navdušil pa bo tako odrasle kot tudi otroke. Za boljši okus pijte ohlajeno.
2. Energijska pijača brusnica
Yerba mate čaj z okusom brusnice je popolna mešanica kombuche, brusnic in slovitega yerba mate čaja, ki ima moč kave, saj vsebuje kofein in druge spojine, ki prebudijo telo in duha.
Hkrati pivci tega napitka pravijo, da naj bi se po pitju počutili kot potem, ko jedo čokolado in ljubitelji čokolade dobro vedo, o kakšnih občutkih zadovoljstva je govora.
Malincina energijska pijača brusnica je izdelek, ki je:

veganski,
brez dodanih konzervansov,
brez dodanih barvil,
sestavine naravnega izvora,
rahlo gaziran
z nizko vsebnostjo sladkorja,
s kar 82,5 mg kofeina na napitek

Energijska pijača na rastlinski osnovi je poparek čaja Yerba mate z dodanim brusničnim sokom, kombucho in ogljikovim dioksidom. Vsebuje kofein. Ni primerno za otroke, nosečnice in doječe matere. Za boljši okus pijte ohlajeno.
Paket osvežilnih napitkov
Paket osvežilnih napitkov
15,99 €
v malinca.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka