DELONGHI kavni aparat Magnifica (S ECAM22110B), črn

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Superavtomatski aparat za kavo
Kompakten aparat za sveže mleto kavo, pri katerem samo pritisnete gumb in zavrtite izbirni gumb za prilagoditev kave svojim željam. Na...
Preberi cel opis
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 16:20.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Lepdom.si ponudbi
Ponudba trgovine Lepdom.si za izdelek DELONGHI kavni aparat Magnifica (S ECAM22110B), črn. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dodatne lastnosti
Tip kavnega aparata
Vrsta kavnega aparata
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX003369C1
Prijavi napako
Superavtomatski aparat za kavo
Kompakten aparat za sveže mleto kavo, pri katerem samo pritisnete gumb in zavrtite izbirni gumb za prilagoditev kave svojim željam. Naprava je opremljena s samodejnim sistemom za kapučino, pri čemer proizvaja bogato peno za vaš kapučino, držalom za skodelice in vodnim filtrom.

TEHNOLOGIJA ENEGA DOTIKA
Pripravite svoj najljubši napitek na osnovi kave in mleka z enim samim dotikom. Inovativna tehnologija enega dotika se ponaša z najsodobnejšo elektroniko, ki omogoča intuitivno upravljanje za preprosto in hitro pripravo napitkov.

NASTAVLJIV MLINČEK
Jekleni stožčasti mlinčki De‘Longhi so 100-odstotno natančno umerjeni in preizkušeni, zato kavna zrna zmeljejo na ravno pravšnjo debelino. Stopnjo mletja lahko prilagodite ročno glede na osebne preference ali kavno mešanico.

DVOJNI CIKEL ZA PRIPRAVO KAVE
Zaradi prilagodljive komore za pripravo kave je mogoče aromo kave prilagoditi osebnim željam, obenem pa lahko z enim samim mletjem pripravite dva espressa.

TERMOBLOK
De‘Longhijev sistem s termoblokom segreje vodo na idealno temperaturo. Pri tem sistem segreje le vodo, ki je potrebna za pripravo enega napitka.

SISTEM BREZ CEVI
Zahvaljujoč De‘Longhijevemu sistemu brez cevi, bo mlinček zmlel primerno količino vaše kavne mešanice izključno za vaš napitek.

DVA LOČENA GRELNA SISTEMA
Zaradi dveh ločenih grelnih sistemov boste lahko pripravili kavne in mlečne napitke idealne temperature. To pomeni, da prvi sistem vključuje grelnik, ki je namenjen pripravi kave, medtem ko grelnik drugega sistema služi za ustvarjanje pare, ki se uporablja za penjenje mleka. Oba grelnika lahko delujeta istočasno.

TEHNOLOGIJA LATTECREMA SYSTEM
Tehnologija LatteCrema System omogoča pripravo vrhunskega kapučina in drugih napitkov z mlekom, saj samodejno poskrbi za popolno gostoto, kremasto teksturo in temperaturo pene. Integrirana funkcija za čiščenje omogoča preprosto in varno čiščenje vseh sestavnih delov.

SISTEM ZA PREPROSTO ČIŠČENJE
Posoda je opremljena z integrirano funkcijo za čiščenje, ki zagotavlja higieno na najvišjem nivoju. Po končanem postopku priprave napitka se vsi deli, ki so bili v stiku z mlekom, izperejo z vročo vodo in s paro. Sestavne dele posode za mleko lahko še temeljiteje operete v pomivalnem stroju.

UPORABNIŠKI PROFILI
Svoje recepte lahko prilagodite in ustvarite več uporabniških profilov, ki se razlikujejo glede na aromo in količino kave
DELONGHI kavni aparat Magnifica (S ECAM22110B), črn
DELONGHI kavni aparat Magnifica (S ECAM22110B), črn
519,90 €
v Lepdom.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka