GORENJE hladilnik z zamrzovalnikom NRKE62XL

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ta kombinirani hladilnik z globino kuhinjskega pulta se odlično prilega v vašo kuhinjo in hkrati nudi veliko prostornino za shranjevanje živil.

Nofrost ...
Preberi cel opis
399,99 € -1 %
395,10 €
1-10 dni
Vse ponudbe
Cena z dostavo
405,09 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:55.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Darila

24MDW4SI341 - 10% popusta na izbrano belo tehniko znamke Gorenje

Več o mimovrste=) ponudbi

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava na vse Petrole.
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:16.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Petrol eShop ponudbi
Proizvajalec
Barva
Glasnost (v dB)
38 dB
Globina (v cm)
59.2 cm
Letna poraba el. energije (v kWh) Ta podatek Vam pove koliko energije naprava porabi v celem letu delovanja. Tukaj pa velja: manj = bolje.
240 kWh
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0200E4E5
Prijavi napako
Ta kombinirani hladilnik z globino kuhinjskega pulta se odlično prilega v vašo kuhinjo in hkrati nudi veliko prostornino za shranjevanje živil.

Nofrost plus - odmrzovanje le še oddaljen spomin

V zamrzovalnik je vgrajen eden izmed najboljših sistemov hlajenja na trgu, ki preprečuje nastajanje ledu in sreža, da ohranja nizko porabo energije. Zato je prostor za shranjevanje mogoče povsem izkoristiti, odmrzovanje in čiščenje notranjosti pa nista več potrebna. Paketi ali kosi zmrznjene hrane se ne bodo zlepili, zato bo hrana v vašem zamrzovalniku brezhibno urejena.

Hladilnik z zamrzovalnikom, ki prepozna vaše navade

Ta pametni sistem je bil zasnovan za vzdrževanje stalne temperature v hladilniku, ne glede na pogostost odpiranja njegovih vrat. Neprestano spremlja uporabo vašega hladilnika in upravlja temperaturo, da prepreči morebitna povišanja temperature, s tem pa zagotovi dolgotrajno svežino vaše hrane in zmanjša porabo energije.

Idealna mikroklima na vsaki polici

Sistem IonAir ustvarja negativno nabite ione, ki se zaradi nove funkcije prezračevanja MultiFlow 360° enakomerno razporedijo po celotni notranjosti hladilnika. Zrak, obogaten s temi anioni, ohranja okus živil in odstranjuje neprijetne vonje.

Velik predal za sadje in zelenjavo

Prostorni predal CrispZone je zasnovan, da ohrani hranilne snovi v živilih, in omogoča, da bodo živila dlje ostala sveža. Zaradi nizke temperature bodo živila tudi dlje ostala kakovostna.

Hitro zamrzovanje

Funkcija FastFreeze zamrzne hrano pri nizki temperaturi –24 °C, da se v njej ohrani večina mineralov. Po približno dveh dneh se funkcija samodejno izklopi in temperatura zamrzovalnika se povrne na prvotno nastavitev.

Brez kompromisov pri namestitvi

Če želite hladilnik namestiti neposredno ob steni, v nišo med kuhinjskima elementoma ali ob zamrzovalni omari, lahko to storite brez problema. Tečaji vrat SlotIn so oblikovani tako, da omogočajo odpiranje pod pravim kotom. Pri tem lahko enostavno in nemoteno izvlečete police in predale.

Brezhibno čist povsem brez truda

Zaradi inovativno oblikovane in povsem gladke notranje obloge je hladilnike z zamrzovalnikom Gorenje GardenFresh izjemno lahko očistiti, tako živila ostanejo zdrava in varna za uživanje.

Eleganten in sofisticiran izgled

Ta kombinirani hladilnik z globino kuhinjskega pulta se odlično prilega v vašo kuhinjo in hkrati nudi veliko prostornino za shranjevanje živil.

Ultra tih

Ta kombinirani hladilnik deluje z glasnostjo 38 dB, kar je primerljivo tihemu šepetu. Ultra tiho delovanje je rezultat odlične izolacije in inovativnih rešitev pri sistemu hlajenja.

Dobro razporejena in učinkovita

Osvetlitev LED zagotavlja odlično in izjemno učinkovito osvetlitev. Njena življenjska doba je trikrat daljša od običajnih žarnic, poleg tega porabi do desetkrat manj energije.

Energijski prihranki

Kadar ste dlje odsotni, bodo vrata hladilnika ves čas zaprta, zato ga lahko nastavite, da deluje v načinu za varčevanje z energijo.

Energijska učinkovitost

Gospodinjski aparati, stari 15 let ali več, porabijo do trikrat več energije kot novi. Novi modeli Gorenja imajo odlično toplotno izolacijo, se ponašajo z izboljšanim tesnjenjem vrat, vrhunskimi komponentami hladilnega sistema in elektronsko regulacijo, ki porabo energije zmanjša na minimum.
GORENJE hladilnik z zamrzovalnikom NRKE62XL
GORENJE hladilnik z zamrzovalnikom NRKE62XL
395,10 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka