APPLE Reborn® pametni telefon iPhone 11 Pro 4GB/64GB, Matte Space Gray

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Z nakupom Reborn® telefona prihrani več 100 €!Ali se ti zdi prav, da za telefon odšteješ tudi do 400 € več, samo zato, ker si prva oseba, ki g... Preberi cel opis
449,00 €
1-2 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:59.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Gizzmo.si ponudbi
Ponudba trgovine Gizzmo.si za izdelek APPLE Reborn® pametni telefon iPhone 11 Pro 4GB/64GB, Matte Space Gray. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
5G
da
APPLE modeli
Barva
Brezžično polnjenje
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX020001FA
Prijavi napako
Z nakupom Reborn® telefona prihrani več 100 €!Ali se ti zdi prav, da za telefon odšteješ tudi do 400 € več, samo zato, ker si prva oseba, ki ga vzame iz embalaže? Tudi nam ne!

Naroči Reborn®, kjer telefonom, ki bi drugače romali na Bolho, damo novo življenje, tebi pa z nakupom pomagamo prihraniti kar do 40 % denarja!

Reborn® - kot novo, a še boljšeKljub temu, da za Reborn® telefon odšteješ kar do 40 % manj denarja, ta ni prav nič slabši.

Še več, v svoje roke dobiš napravo, ki je bila tovarniško obnovljena in očiščena, prestala pa je strogo testiranje kar 56 možnih pomanjkljivosti!

Vsi Reborn® telefoni so izjemno dobro ohranjeni in jih skoraj ne ločiš od popolnoma novih, hkrati pa so odklenjeni prav na vsa omrežja, brez vezave!

Nov telefon ne terja "le" mesečne plače, ampak svojo ceno plača tudi okolje!Veš, da proizvodnja vsakega novega telefona terja povprečno 200 g okolju in ljudem nevarnih odpadkov?

Z nakupom Reborn® telefona kar do 80 % zmanjšaš izpust CO2 v primerjavi z nakupom novo izdelanega mobilnika, mi pa v tvojem imenu posadimo še drevo!

Tovarniško obnovljeni telefoni so zaradi ekološkega prebujanja na vseh večjih trgih vse bolj na udaru, s projektom Reborn® pa tudi mi želimo prispevati svoj delež!

Reborn® ne predstavlja nobenega tveganja tvoji denarnici

Kar 97 % naših strank je izkušnji z nakupom in uporabo Reborn® telefona dodelilo oceno 5 / 5

Če ti v 30 dneh po nakupu med preizkušanjem telefona kar koli ne odgovarja, ga lahko brez vprašanj zamenjaš ali vrneš, mi pa ti vrnemo denar

Da lahko mirno spiš, pa telefonu nudimo 1-letno garancijo s servisom pri nas

Za manjši udarec tvoji denarnici nudimo tudi obročno odplačevanje vseh Reborn® naprav
APPLE Reborn® pametni telefon iPhone 11 Pro 4GB/64GB, Matte Space Gray
APPLE Reborn® pametni telefon iPhone 11 Pro 4GB/64GB, Matte Space Gray
449,00 €
v Gizzmo.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka