BOSCH pralno sušilni stroj WDU8H541EU Serie 6

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Stranica AntiVibration: večja stabilnost in manj vibracij.

Nova oblika stranic ni le privlačna za oči: sistem zagotavlja tudi večjo stabilnost in omili vibraci...
Preberi cel opis
1.099,00 €
2-5 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:17.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o aliansa.si ponudbi
Ponudba trgovine aliansa.si za izdelek BOSCH pralno sušilni stroj WDU8H541EU Serie 6. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Energijski razred učinkovitosti
B
Glasnost pri ožemanju (v dB)
70
Globina (cm)
61.6
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01FFD0DE
Prijavi napako
Stranica AntiVibration: večja stabilnost in manj vibracij.

Nova oblika stranic ni le privlačna za oči: sistem zagotavlja tudi večjo stabilnost in omili vibracije. Izboljšana izolacija uravnava stopnjo hrupa in poskrbi za to, da sta Boscheva modela Logixx in Avantixx zelo tiha tudi med ciklom ožemanja.

VarioPerfect: hitrejše in bolj učinkovito pranje.

Po zaslugi popolne palete programov vam VarioPerfect zagotavlja vrhunske rezultate pranja vseh tipov tkanin in pri vsakem pranju. VarioPerfect vam omogoča, da s pomočjo funkcij SpeedPerfect ali EcoPerfect pri večini programov nastavite bolj hitro ali bolj učinkovito pranje. Tako prihranite do 65 % časa in do 50 % energije.

Pozabljeni kosi perila? Rešitev: Boscheva funkcija dodajanja perila.

Boscheva funkcija dodajanja perila vam omogoča dodajanje perila tudi po zagonu programa pranja. Enostavno prekinite cikel pranja in odprite vrata pralnega stroja. Dodajte pozabljeno perilo v boben ter ponovno zaženite program.

ActiveWater Plus: Prihranite vodo in zaščitite okolje po zaslugi učinkovitega upravljanja z vodo.

Tehnologija ActiveWater je sestavljena iz teh sestavnih delov: senzorsko nadzorovano prilagajanje perilu, optimizirano dovajanje vode in sistem bobna. Da bi preprečili potratno porabo, senzorji količino vode točno prilagodijo perilu, pri čemer upoštevajo tip tkanine in količino perila. Po zaslugi optimiziranega dovajanja vode, ki je še posebej blago in nežno, se perilo namoči hitreje in bolj enakomerno. VarioSoft oziroma Vario boben s svojo kapljičasto obliko in posebno strukturo reber poskrbi za hitrejšo in bolj enakomerno porazdelitev vode. Pralni stroji ActiveWater pomembno prispevajo k učinkovitem upravljanju z vodo v vašem domu.

Zakasnitev začetka programa za še večjo prilagodljivost

24-urna zakasnitev začetka programa vam zagotavlja še večjo prilagodljivost. Želeni čas pričetka programa lahko nastavite vnaprej. Tako ste lahko povsem prepričani, da bo vaša posoda pomita točno takrat, ko želite.

Posuši enako dobro kot pere, in sicer do 6 kg naenkrat.

Nimate prostora za sušilni stroj? Nič hudega, pralno-sušilni stroj Bosch s programom AutoDry suši in pere enako učinkovito. AutoDry avtomatsko ve, kdaj je vaše perilo popolnoma suho, tako da nenehno meri vlažnost ter poskrbi za natančno in nežno sušenje. Popolnoma prilagojeni programi Wash & Dry za vse tipe tkanin, ki vedno zagotovijo najboljše rezultate. Končno je tu pralno-sušilni stroj, ki poskrbi, da lahko oblačila takoj oblečete. Opere in posuši lahko do 6 kg naenkrat oziroma do 10 kg, če izberete le pranje.

Učinkovit program pranja in sušenja, ki traja le 60 minut.

Zdaj lahko perilo temeljito operete in posušite že v eni uri. Program je primeren za rahlo umazana oblačila ter za pranje in sušenje na toploto odpornih tkanin, kot sta bombaž in lan. Maksimalna količina 1 kg.

Idealen za nemoten spanec.

Poseben program za nočno pranje, ki zmanjša število obratov na minuto med ciklom ožemanja. Perilo lahko perete tudi ponoči, ne da bi pri tem motili družino ali sosede.
BOSCH pralno sušilni stroj WDU8H541EU Serie 6
BOSCH pralno sušilni stroj WDU8H541EU Serie 6
1.099,00 €
v aliansa.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka