BOSCH popolnoma vgradni pomivalni stroj SPV2HKX39E

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
S pomočjo Home Connect aplikacije do zmanjšanja glasnosti delovanja v vsakem trenutku.Dodatno sušenje: dodatna funkcija za temeljito sušenje posode.<... Preberi cel opis
498,59 €
2-5 dni
Vse ponudbe
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:28.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o eHome ponudbi

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Zadnji kosi v trgovinah Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:43.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Proizvajalec
Novi energijski razred (2021)
E
Širina pomivalnega stroja (v cm)
45 cm
Upravljalna konzola
Zaščita pred izlivom
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01FFD0BC
Prijavi napako
S pomočjo Home Connect aplikacije do zmanjšanja glasnosti delovanja v vsakem trenutku.Dodatno sušenje: dodatna funkcija za temeljito sušenje posode.
Personalizirana funkcija: prilagojena funkcija s samo enim dotikom.
InfoLight: lučka projecirana na tla označuje, ali je pomivalni stroj vklopljen ali izklopljen.
AquaStop: zagotovljena 100-% zaščita pred izlivom vode skozi celotno življenjsko dobo aparata.
Sistem zaščite kozarcev: za nežno nego kozarcev in občutljive posode.

Program Glass 40°
Izjemno nežen program Glass 40° izberite za nežno pomivanje fine steklovine ali potiskane posode. Program zagotavlja optimalno sušenje in bleščeč sijaj. To je mogoče zaradi nižjih temperatur, prilagoditve temperature sredstva za izpiranje in podaljšanja obdobja sušenja.

En rezultat: popolnost.
Plastične posode v pomivalnem stroju po pomivanju pogosto ostanejo mokre. Boschevi pomivalni stroji v ta namen nudijo program ExtraDry. Ta zviša temperaturo zadnjega izpiranja in podaljša čas sušenja. Na ta način boste iz pomivalnega stroja vzeli popolnoma čisto in suho plastično posodo, kot so stekleničke za dojenčke ali posoda za piknik.

Tehnologija ActiveWater
Ta inovativna tehnologija izpiranja maksimalno poveča učinkovitost in zagotovi okolju prijazno izpiranje, ki zagotovi odlične rezultate čiščenja. Po zaslugi ciljne porazdelitve vode, optimizirane filtrirne tehnologije, hitrejšega segrevanja in bolj učinkovitega črpanja, ki omogoča povečano kroženje vode, se prihrani vodo in energijo.

Dozirni asistent
Najnovejša generacija pomivalnih strojev Bosch ima dozirni asistent prilagojen uporabi čistilne tabletke. Ta pade neposredno v poseben predalček, ki se nahaja na zgornji košari. Vanj usmerjen vodni curek hitro in kontrolirano topi tabletko ter zagotavlja odlične rezultate pomivanja – brez nehvaležnih madežev.

LoadSensor
Vrtljivi senzor hitrosti zazna težo naložene posode, ki prilagodi količino vode. Ker je pri večji količini posode za namakanje potrebne več vode, njena raven upade. V tem primeru se vodo še doda. Pri manjših količinah je za izpiranje potrebna manjša količina vode. Senzor za napolnjenost omogoča optimalno porabo vode tudi pri polovični ali le delni napolnjenosti, kar prihrani vodo in elektriko.

AquaStop
Zagotovljena 100% zaščita pred izlivom vode skozi celotno življenjsko dobo aparata.

Inverterski motor - EcoSilence Drive™
Izredno zmogljiv in tih motor z dolgo življenjsko dobo, zagotavlja izjemno tiho dnevno ali nočno pomivanje.

InfoLight - rdeča pika, ki podaja informacije.
Rdeča LED luč v obliki pike na tleh vas obvešča o tem, ali vaš popolnoma vgradni pomivalni stroj še deluje ali je s programom že zaključil.

števec tablet
Ko morate pomiti posodo, je zadnje kar si želite, da vam zmanjka tablet za pomivalni stroj. Funkcija štetja tablet v aplikaciji Home Connect spremlja porabo in vas obvesti, ko vam od zadnjega nakupa ostane samo še pet tablet.

Podpora na pametnejši način
Če vaši hišni aparati ne delujejo tako, kot bi morali, je to lahko precej stresno. Tu vam priskoči na pomoč daljinsko diagnosticiranje. Enostavno pokličite številko Home Connect za pomoč uporabnikom in se dogovorite za termin za daljinsko diagnosticiranje vašega povezanega aparata prek spleta. Z vašim dovoljenjem bodo serviserji Bosch na daljavo pregledali vaš aparat, opredelili problem in vam dali jasen nasvet. Ce težave ni mogoče odpraviti na omenjeni način, se obvesti serviserja Bosch, ki se nato z ustreznimi deli oglasi na vašem domu in odpravi težavo. Pametna podpora, pametne rešitve – vse to že ob dotiku tipke.

Funkcija obveščanja
Cakanje, da vaš pomivalni stroj zaključi pomivanje, je zamudno in povzroča nepotreben stres. še posebej, če imate natrpan urnik. Home Connect vas pomiri in vam pomaga, da pametneje porabite svoj čas. Ce želite, vam lahko pomivalni stroj pošilja obvestila neposredno v mobilno napravo in vas tako na priročen način obvešča o trenutnem stanju pomivalnega programa in drugih koristnih informacijah. Večopravilnost doma in zunaj njega je pravkar postala malo lažja.

Vodič Easy Start
Ne samo, da je izbira pravega programa za vaš pomivalni stroj lahko zapletena, pogosto lahko privede tudi do rezultatov čiščenja, ki niso optimalni. Funkcija Easy Start Guide v aplikaciji Home Connect vam prihrani ugibanje in vedno priporoči pravi program – naravnost iz vaše mobilne naprave. Vedno. In ob vsakem pomivanju. V aplikacijo Home Connect morate vnesti samo stopnjo umazanosti ter vrsto in količino posode ali jedilnega pribora, ki ga pomivate. Tako boste z lahkoto izbrali pravi program in pri vsakem ciklu dosegli odlične rezultate.
BOSCH popolnoma vgradni pomivalni stroj SPV2HKX39E
BOSCH popolnoma vgradni pomivalni stroj SPV2HKX39E
498,59 €
v eHome

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka