SONY pametni telefon Xperia 1 IV 12GB/256GB, Black

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
XPERIA 1 IV - Hitrost je vse
Poleg hitrosti, značilne za naprave Xperia, ima telefon Xperia 1 IV fotoaparat s trojnim objektivom, ki lahko snema v ločljivosti 4K HDR s...
Preberi cel opis
851,50 €
1-4 dni
Izpostavljene ponudbe
?

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
861,49 €
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 4-7 dneh Dobavljivo v 1 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:17.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Vse ponudbe
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 3 - 13 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:01.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o acssony.si ponudbi
Proizvajalec
5G
da
Barva
Brezžično polnjenje
da
Delovni pomnilnik (RAM)
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01FEC29D
Prijavi napako
XPERIA 1 IV - Hitrost je vse
Poleg hitrosti, značilne za naprave Xperia, ima telefon Xperia 1 IV fotoaparat s trojnim objektivom, ki lahko snema v ločljivosti 4K HDR s120 sličicami/s na vseh objektivih. Zajema lahko tudi slike s hitrostjo 20 slik/s s samodejno osvetlitvijo/samodejnim ostrenjem v HDR, ponaša pa se tudi z novim pravim optičnim zoomom 85–125 mm. Svoje izkušnje lahko delite na poti z video 4 in igralnim pretakanjem v živo.

Več kot le hitrost
Telefon Xperia 1 IV ponuja najboljše Sonyjeve tehnologije vsem uporabnikom in ustvarjalcem. Na voljo so vrhunske funkcije za videografe in fotografe ter zmagovalne zmogljivosti za igralce iger za prenosne naprave – naj bodo to tekmovalni igričarji ali tisti, ki pretakajo igre. Avdiofili lahko izkoristijo desetletja Sonyjevega strokovnega znanja o zvoku in glasbi ter novo tehnologijo Music Pro za snemanje skladb studijske kakovosti. Filmski navdušenci pa bodo navdušeni nad najsvetlejšim zaslonom 4K HDR 120 Hz pametnega telefona doslej.

Trojna kamera
Naš prvi pametni telefon, ki lahko snema v ločljivosti 4K HDR s 120 sličicami/s na vseh objektivih s tehnologijo samodejnega ostrenja oči in sledenja predmetom in pretakanjem videoposnetkov v živo. Tehnologija slikanja Alpha vključuje samodejno ostrenje oči v realnem času in hitro slikanje do 20 slik/s s samodejnim ostrenjem/samodejno osvetlitvijo HDR ter tudi pravi optični zoom 85–125 mm.

Zvok
Uživajte v visokokakovostnem poslušanju s 3,5-mm avdio priključkom, brezžičnimi slušalkami ali prek vgrajenih stereo zvočnikov polnega razpona in snemajte svoje posnetke z novo aplikacijo Music Pro.

Zaslon
Najsvetlejši zaslon 4K HDR OLED s hitrostjo osveževanja 120 Hz do zdaj z barvno natančnostjo brez primerjave z ustvarjalnim načinom, "ki uporablja tehnologijo CineAlta".

Zmogljivost
Delovanje je izjemno in združuje najnovejšo mobilno platformo Snapdragon® Gen 110 z močno in zmogljivo 5000-mAh baterijo.

Ustvarjajte neverjetne video vsebine
Telefon Xperia 1 IV nudi video zmožnosti za ustvarjanje in deljenje vsebine brez konkurence. Naš prvi pametni telefon, ki lahko snema v ločljivosti 4K HDR s 120 sličicami/s na vseh objektivih, vaša ustvarjalnost bo lahko tako delovala v izjemni kakovosti. Samodejno ostrenje oči in sledenje predmetu3 zagotavljata, da bo vaš subjekt vedno izostren, funkcija Videography Pro pa nudi ročno upravljanje za več ustvarjalnih možnosti. Med pa vam pretakanje v živo4 omogoča deljenje vaše vsebine z vašim občinstvom na poti.
SONY pametni telefon Xperia 1 IV 12GB/256GB, Black
SONY pametni telefon Xperia 1 IV 12GB/256GB, Black
851,50 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka