Xiaomi Mi Pametna Budilka

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Xiaomi Mi Pametna Budilka

Budilka...naprava, ki jo vsi sovražimo! Pa ste vedeli, da je po mnenju strokovnjakov prebujanje ob značilnem glasnem hrupu budilke lahko c...
Preberi cel opis
57,15 €
0-5 dni
Vse ponudbe
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 02:50.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Zevoza ponudbi

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 6-9 dneh Dobavljivo v 1 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:58.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0198A9C0
Prijavi napako

Xiaomi Mi Pametna Budilka

Budilka...naprava, ki jo vsi sovražimo! Pa ste vedeli, da je po mnenju strokovnjakov prebujanje ob značilnem glasnem hrupu budilke lahko celo škodljivo za vaše zdravje? Nenaden hrup vas tako hitro predrami iz spanja namesto, da bi le-ta sledil po natančnem procesu z različnimi fazami globine in lahkotnosti. Ker pa so te majhne naprave nepogrešljive vam Xiaomi pri tem ponuja popolno rešitev s čimer bo spremenila vaš svet jutranjega prebujanja.

Spoznajte tako novo Mi budilko s funkcijo "Sunrise" alarm, ta postopoma povečuje svetlost zaslona s čimer posnema sončni vzhod in nas zbudi na veliko bolj progresiven in naraven način, le-to pa pospremi z mehkim zvočnim signalom.

Uro odlikuje preprosta bela zasnova zahvaljujoč kateri se popolnoma prilega vsakemu prostoru. Izbirate lahko med različnimi barvnimi ozadji ter 10-imi oblikami prikaza samega zaslona, tako bo z lahkoto popestrila vaš prostor sama pa bo videti vedno kot nova.

Novost se ponaša z 3,97-palčnim zaslonom in kakovostnim zvokom pri svojem delovanju pa ne prikazuje le časa temveč vam bo postregla tudi z informacijami, ki jih potrebujete. Tako boste z Googlovo pomočjo z lahkoto nastavili svojo rutino za dobro jutro ter pričeli dan z informacijami o vremenu, vaših dnevnih obveznostih, prihajajočih potovanjih, novicah in drugo. Mi pametna ura z »Ok Google« preprostim začetkom vam omogoča tudi prostoročno delovanje, tako lahko glasovno nastavite svoj alarm, poiščete odgovore na vprašanja, preverite vreme, predvajate svojo najljubšo glasbo in še in še. Poleg slednjega lahko glasbo ali radijsko postajo neposredno predvajate na uri kar iz Youtube Music ali Spotify programa, s pomočjo povezave Bluetooth 5.0 pa boste lahko svojo glasbo tudi prezrcalili s pametnega telefona na uro saj le-ta podpira tudi Chromecast sistem.

To pa še ni vse, kombinacija dveh vgrajenih mikrofonov ter Google Asistenta omogoča tudi glasovno upravljanje drugih IoT združljivih naprav za avtomatizacijo vašega doma, tako jo lahko povežete s pametno kamero in si na zaslonu ure neposredno ogledate, kaj kamera snema ter vam tako služi npr. kot pametna varuška za vašega otroka ali kot varnostna kamera za ogled, ko nekdo trka na vaša vrata.
Xiaomi Mi Pametna Budilka
Xiaomi Mi Pametna Budilka
57,15 €
v Zevoza

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka