FUJITSU klimatska naprava ASYG-12KETA/AOYG-12KETA + montaža

FUJITSU klimatska naprava ASYG-12KETA/AOYG-12KETA + montaža

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Dizajn in učinkovitostOdlikuje jo specifičen in eleganten dizajn z karirastim vzorcem na sprednji maski. Kvalitetne komponente in visoka učinkovitost omogočajo brezskrbno... Preberi cel opis
1.221,60 €
Proizvajalec
Barva
Dodatne lastnosti
Energijski razred hlajenja
A++
Glasnost notranje enote (v dB)
40 dB
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01FEC1A1
Prijavi napako
Dizajn in učinkovitost
Odlikuje jo specifičen in eleganten dizajn z karirastim vzorcem na sprednji maski. Kvalitetne komponente in visoka učinkovitost omogočajo brezskrbno in varčno delovanje. Klima spada v energijski razred A++. Z uporabo novega in okolju prijaznega hladilnega sredstva R32, klima dosega višjo učinkovitost in skrbi za okolje.

Filtracija zraka
Za klimatske naprave Fujitsu je znano, da ponujajo odlično filtracijo zraka, klima KETA ima poleg standardnega filtra za prah tudi filter za katehin. Katehinski filter uporablja statiko za zamejemanje drobnih prašnih delcev. Vzdrževanje klimatske naprave je enostavno, filtri so pralni in se do njih lahko dostopa.

Funkcionalnost
Klimatska naprava Fujitsu KETA ponuja funkcije, ki bodo poskrbele za lažjo in učinkovitejšo uporabo. Med številnimi funkcijami je potrebno izpostaviti funkcijo varčnega načina (Economy), možnost vzdrževanja 10°C v prostoru, samodejno preklaplanje med hlajenjem in gretjem v AUTO funkciji, samodejni nadzor ventilatorja in samodejni ponovni zagon.

Možen je dokup WiFi vmesnika, ki omogoča upravljanje na daljavo.

*V ceno je vključena osnovna montaža.
FUJITSU klimatska naprava ASYG-12KETA/AOYG-12KETA + montaža
FUJITSU klimatska naprava ASYG-12KETA/AOYG-12KETA + montaža
od 1.221,60 €
v 1 trgovini

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka