Električni skuter City Boss RX5L črne barve

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Skuter izpolnjuje tehnične zahteve standarda Evropske unije EN 17128.

Z varnim zložljivim mehanizmom ga lahko zložite ali razprete v 5 sekundah, pri teži 17,3 ... Preberi cel opis

719,00 € -13 %
622,07 €
2-5 dni
Vse ponudbe

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 16:27.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o rajzaigrace.si ponudbi
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 16:12.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi

Proizvajalec
Barva
Čas polnjenja (v h)
7
Doseg (v km)
35
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01FD8FC9
Prijavi napako

Skuter izpolnjuje tehnične zahteve standarda Evropske unije EN 17128.

Z varnim zložljivim mehanizmom ga lahko zložite ali razprete v 5 sekundah, pri teži 17,3 kg pa ga zlahka prevažate z avtomobilom, vlakom, javnim prevozom ali ga shranite doma ali v garaži.

Motor brez vzdrževanja z osupljivo močjo 500 W hitro pospešuje tudi pod obremenitvijo 100 kg in vas popelje na bolj strm hrib.

Z gumbom na zaslonu lahko preklapljate med 3 načini, da omejite maks. hitrost. Pri daljših potovanjih boste cenili tempomat, ki ohranja zmogljivost skuterja tudi brez stisnjenega plina – njegovo funkcijo je mogoče deaktivirati na zaslonu.

13 Ah Li-Ion baterijo lahko napolnite s prenosnim polnilnikom iz 220 V vtičnice do polne zmogljivosti v 5-7 urah. Med normalnim delovanjem s skuterjem z enim polnjenjem boste prevozili do 35 km – zato vam ga na krajših poteh ni treba vsakič polniti. Skupna razdalja je lahko krajša ali daljša vedno je odvisno od teže kolesarja, terena, načina vožnje, zunanje temperature itd. Do skuterja lahko pridete v sili tako, da ga potisnete ven tudi pri ugasnjenem motorju.

Na transflektivnem zaslonu lahko spremljate trenutno stanje baterije, trenutno hitrost, čas vožnje in prevoženo razdaljo, ki je odlično berljiva tudi na neposredni sončni svetlobi ali ponoči. Vrata USB na zadnji strani zaslona imajo funkcijo powerbank. Preko nje je mogoče polniti mobilni telefon ali tablico, bodisi med vožnjo bodisi med mirovanjem skuterja z uporabo 2-urnega časovnika.

S kovinsko lučjo z močjo 400 lumnov in 10-metrskim posijajem ne boste več potrebovali dodatne osvetlitve, tudi pri višjih hitrostih. Sprednje in zadnje luči, ki jih poganja centralna baterija, vklopimo s stikalom na krmilu, kjer se nahaja tudi gumb za hupo. Skuter ustavite z zadnjo kolutno zavoro.

Ogrodje skuterja iz letalskega aluminija lahko prenese obremenitev do 120 kg. S po višini nastavljivim krmilom z ergonomskimi ročaji je skuter primeren za voznike s postavo 150 - 210 cm. Iz varnostnih razlogov je priporočena starost za uporabo skuterja od 16 let. Na 48 cm dolgi in 15 cm široki tekalni površini se lahko udobno vozite z nogami za seboj.

Pnevmatike s premerom 8" (spredaj napihljive, zadaj fiksne) zlahka premagajo tudi manjše neravnine. Vzdržljiv sprednji in zadnji blažilnik zmanjšuje neprijetne tresljaje med vožnjo. Kolesa so zaščitena z blatniki.

Električni skuter City Boss izpolnjuje novo vizijo ekološkega sveta. Opremljen z najsodobnejšo tehnologijo, vsako vožnjo po mestu spremeni v izjemno doživetje!

Paramentre:

Motor (W) 500 Kapaciteta baterije (Ah) 13 Delovna napetost (V) 48 Hitrost (km / h) 25 Domet (km) 35 Hitrost polnjenja (h) 7 Teža (kg) 17,3 maks. obremenitev (kg) 120 Velikost pnevmatik (inch / cm) 8 / 20,3 Tip napihljive pnevmatike maks. hitrost (omejena) km/h 25 Sprednja zavora št. Zadnja kolutna zavora Tempomat Da LCD zaslon Da Rog - zvonček Da Žaromet Da Zadnja luč Da Zavorna luč Da Smerniki št Vrata USB Da Hitrosti načini 3 Višina krmila od stopala (cm) 73 - 98 Širina krmila (cm) 55 Širina tekalne plasti (cm) 15 Dolžina tekalne plasti (cm) 48 Višina zgornjega profila (cm) 15 Spodnja višina tekalne plasti (cm) 8 Razstavljen skuter (v/š/g cm) 125/55/110 Zložen skuter (v/š/g cm) 40/17/105 Mehanizem za zlaganje Da Stoja Da Blatniki Da Dvodelna platišča Da Sprednji amortizer Da Zadnji glušnik Da Material okvirja aluminij Tip Li-Ion baterije Tip motorja enosmerni maks. vzpon (° /%) 9,5 / 17 Polnilec priložen Da Možnost sedla Da Mobilne aplikacije št. Višina kolesarja (cm) 150 - 200 Priporočena starost (leta) 16











































Električni skuter City Boss RX5L črne barve
Električni skuter City Boss RX5L črne barve
622,07 €
v rajzaigrace.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka