Pioneer DMH-A340 DAB

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
6.8" (17,27 cm) LCD zaslon, občutljiv na dotik RGB nastavljiva osvetlitev tipk Vgrajen DAB/DAB+ sprejemnik Možnost obvolanskih kontrol USB vhod na zadnji strani AUX vhod ... Preberi cel opis
269,99 €
2-7 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:43.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Tehnoshop ponudbi
Ponudba trgovine Tehnoshop za izdelek Pioneer DMH-A340 DAB. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Bluetooth
da
DAB sprejemnik
da
MP3 predvajanje
da
Povezava pametnega telefona
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01FC04DC
Prijavi napako
6.8" (17,27 cm) LCD zaslon, občutljiv na dotik RGB nastavljiva osvetlitev tipk Vgrajen DAB/DAB+ sprejemnik Možnost obvolanskih kontrol USB vhod na zadnji strani AUX vhod na zadnji strani Kompatibilen z Apple in Android napravami Vgrajen Bluetooth 3xRCA predizhod Aplikacija WebLink Majhna vgradna globina Brez CD reže Multimedijska enota Pioneer DMH-ž40DABMultimedijska zabava v avtomobilu!Uživajte v vaši omiljeni vsebini na velikem 6.8" (17,27 cm) velikem zaslonu prav na vaši armaturni plošči. Glasba, slike in video na dotiku prstov. DMH-ž40DAB je prava multimedijska naprava saj vsebino, ki vam je na voljo, lahko predvajate preko vaših USB naprav in na zadnjih Android mobilnih napravah.Imate Bluetooth podprto napravo in želite predvajati glasbo, ki jo imate pri sebi? Preko naprav ali mobilnih naprav lahko predvajate tudi glasbo in napravo DMH-ž40DAB uporabite tudi kot napravo za opravljanje klicev.Barve zaslona in osvetlitve so prav tako ločeno nastavljive, kar odpira možnost vaši kreativnosti s tisočimi različnimi barvnimi kombinacijami. Vgrajen DAB/DAB+ sprejemnikAvtoradio ima že vgrajen DAB/DAB+ sprejemnik, kateri sprejema digitalni signal in predvaja vaše priljubljene radijske postaje v kristalno čistem zvoku brez motenj in šumov. Za popolno delovanje DAB+ sistema je potrebno dokupiti še DAB+ anteno.Izjemna povezljivostZa popolno povezljivost Pioneer DMH-ž40DAB se na zadnji strani nahaja USB vhod, na katerega lahko priklopite svoj mobilni telefon ter ga nadzorujete preko komand na avtoradiu. Zadaj se nahaja še AUX vhod, preko katerega lahko priključite vse ostale prenosne naprave od telefona, navigacije do vseh vrst Mp3 predvajalnikov. Svojo najljubšo glasbo lahko predvajate tudi iz novejših Android in Apple telefonov.Vgrajena bluetooth tehnologijaPioneer DMH-ž40DAB se ponaša z vgrajeno Bluetooth tehnologijo. Vmesnik omogoča prostoročno telefoniranje z glasovnim izbiranjem ali izbiranjem iz imenika preko avtoradia, po telefonskem imeniku lahko enostavno brskate, sistem pa opozarja tudi na prejeta sporočila SMS. Preko vgrajenega Bluetooth vmesnika lahko brezžično predvajate tudi glasbo kar iz vašega telefona, hkrati pa pa ga uporabljate kot napravo za opravljanje klicev.Aplikacija WebLinkPredvajajte svoje najljubše glasbene, video in ostale vsebine z uporabo nove aplikacije WebLink preko všega pametnega telefona ali tablice.Pioneerjeva vrhunska kvaliteta zvokaVgrajeni MOSFET 4x50 W ojačevalec v Pioneer DMH-ž40DAB poskrbi za zadostno količino moči, medtem ko sam lahko s pomočjo 13-steznega izenačevalnika še dodatno prilagajaš zvok. Avtoradio ima tudi 3 RCA predizhode za priklop dodatnih ojačevalcev in nizkotonca ter vgrajen High-pass in Low-pass filter.Možnost obvolanskih kontrolPioneer DMH-ž40DAB ponuja možnost, da z ustreznim vmesnikom omogočite povezavo z obvolanskimi kontrolami vašega vozila in tako popolno kontrolo nad avtoradijem, ne da bi morali spustiti volan. Oglejte si popolno ponudbo konektorjev za obvolanske komande.
Pioneer DMH-A340 DAB
Pioneer DMH-A340 DAB
269,99 €
v Tehnoshop

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka