53-delni SUPER komplet dodatkov za GoPro

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Pestra izbira GoPro dodatkov. Dodatki so primerni tudi za ostale športne kamere. V cenovno izjemno ugodnem paketu prejmete vse kar potrebujete za svojo športno kamero GoP... Preberi cel opis
45,99 € -15 %
38,99 €
1-3 dni
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Samo še 3 na zalogi. Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:24.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o GoSport.si ponudbi
Ponudba trgovine GoSport.si za izdelek 53-delni SUPER komplet dodatkov za GoPro. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01FBC776
Prijavi napako
Pestra izbira GoPro dodatkov. Dodatki so primerni tudi za ostale športne kamere. V cenovno izjemno ugodnem paketu prejmete vse kar potrebujete za svojo športno kamero GoPro, SJCAM in druge športne kamere.
Komplet 53 dodatkov za športne fotoaparate Blagovna znamka Puluz je proizvajalec univerzalne dodatne opreme za športne fotoaparate. Dodatki so združljivi s kamerami, opremljenimi z nastavki tipa GoPro - med drugim DJI Osmo Action.Nosilci so izdelani iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo stabilnost in odpornost proti poškodbam Komplet vključuje nabor potrebne dodatne opreme, ki omogoča hkratno uporabo vseh elementov, ne da bi bilo treba kupiti dodatne nosilce. Komplet bo uporaben pri zimskih športih, vodnih športih, kolesarjenju in standardnih snemanjih.V kompletu dobite vse dodatke, ki so prikazani na zgornji sliki.
53-delni SUPER komplet dodatkov za GoPro
53-delni SUPER komplet dodatkov za GoPro
38,99 €
v GoSport.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka