Slike na platnu LADJE 1-delna XOBFB610E1 (kolekcija slik LIPA)

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Slike na platno - Avtorska reprodukcija To je ena največjih novic na področju modernih dekoracij. Povzeli smo vaše zahteve in se odločili, da bomo razveselili naše cenjen... Preberi cel opis
Cena z dostavo
46,40 €
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 02:09.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Slikomania ponudbi
Ponudba trgovine Slikomania za izdelek Slike na platnu LADJE 1-delna XOBFB610E1 (kolekcija slik LIPA). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Vrsta izdelka
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01FB2883
Prijavi napako
Slike na platno - Avtorska reprodukcija To je ena največjih novic na področju modernih dekoracij. Povzeli smo vaše zahteve in se odločili, da bomo razveselili naše cenjene stranke. Ročno poslikane slike na steni iz ateljeja Lipa, smo jih začeli tiskati na kakovostnem bombažnem platnu. Ne boste mogli opaziti razliko izmed tiskanega in poslikanega originala. Popolna prednost je, da Avtorske reprodukcije lahko dostavimo na vaš dom le za nekaj dni. V naši spletni trgovini imamo več kot 15.000 slik. Zato želimo poenostaviti izbiro najbolj priljubljenih slik, tako da smo v tej posebni kategoriji postavili le najljubša dela. Všeč vam bodo motivi cvetja, narave, žival, žensk ali pa motivi iz sveta abstraktne umetnosti. Pomemben del izdelave so visoko kakovostne tehnike in ustrezne komponente, kot so platno, letvice in barve. Za vse njih, si lahko preberete v naslednjih podpoglavjih. Predstavljamo vam šest zanimivih informacij, od katerih v celotnem procesu izdelave najpomembnejše so: 1.
Slike na platnu LADJE 1-delna XOBFB610E1 (kolekcija slik LIPA)
Slike na platnu LADJE 1-delna XOBFB610E1 (kolekcija slik LIPA)
41,90 €
v Slikomania

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka