SONY soundbar HT-G700, 400W

SONY soundbar HT-G700, 400W

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Sony HT-G700 – soundbar s 7.1.2-kanalnim prostorskim zvokom

Vertical Surround Engine je napredna tehnologija prostorskega zvoka, ki z eno tanko enoto poskrbi za na...
Preberi cel opis
399,99 €
1-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Zadnji kosi v trgovinah Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:22.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek SONY soundbar HT-G700, 400W. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Skupna moč zvočnikov (v W) Ta podatek Vam pove kolika je maksimalna moč zvočnikov. Drugače povedano: večja kot je moč zvočnikov, bolj boste lahko jezili sosede.
400 W
Vgrajen ojačevalec
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01418421
Prijavi napako
Sony HT-G700 – soundbar s 7.1.2-kanalnim prostorskim zvokom

Vertical Surround Engine je napredna tehnologija prostorskega zvoka, ki z eno tanko enoto poskrbi za najnovejše kinematografske oblike zvočnega zapisa, kot sta Dolby Atmos®/ DTS:X™. Trije sprednji zvočniki skupaj z edinstveno Sonyjevo obdelavo signala reproducirajo “navpični zvok” in ustvarijo virtualni prostorski zvok, ki je vse okrog vas.

Doživite zvok, ki prihaja od zgoraj

Po zaslugi Sonyjeve tehnologije virtualnega prostorskega zvoka lahko zvočniški modul razporedi zvok navpično v prostoru, zato lahko doživite 3D-zvok brez zvočnikov v stropu ali zvočnikov, ki so usmerjeni navzgor. Tako kot Dolby Atmos in DTS:X tudi Vertical Surround Engine poskrbi za resničnejši, večdimenzionalni zvok tudi v drugih formatih.

Poenostavljen prostorski zvok

Sonyjeva edinstvena tehnologija digitalne obdelave zvočnega polja vključuje zgolj sprednje zvočnike in dejansko reproducira zvočno polje prostorskega zvoka, tako da zvok prihaja do vas z obeh smeri. Ni vam treba postavljati zadnjih zvočnikov, tako da lahko uživate v bogatem, kinematografskem prostorskem zvoku brez odvečne opreme v svoji dnevni sobi.

Vsak film ponuja polno kinematografsko doživetje 7.1.2

V sodobnih kinematografih so zvočniki in zvok je natančno uglašeni, zato je s kombinacijo vseh doživetje prostorskega zvoka povsem imerzivno. Pritisnite gumb Immersive AE (izboljšava zvoka) in pustite, da Sony HT-G700 zviša ločljivost celo navadnega stereozvoka do prostorskega zvoka 7.1.2 in vsako TV-oddajo in film opremite s prostorskim zvokom.
SONY soundbar HT-G700, 400W
SONY soundbar HT-G700, 400W
399,99 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka