LENOVO namizni računalnik IC Gaming5 R5 16/512 DOS (90RW00DCXT)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
LENOVO IdeaCentre Gaming5 14ACN6 AMD Ryzen 5 5600G 16GB 512GB 2TB RTX3060 (90RW00DCXT) namizni računalnik črn
Svet iger vabi
Z IdeaCentre Gaming 5 Gen 6 (AMD) z...
Preberi cel opis
939,00 €
1-10 dni
Vse ponudbe
Cena z dostavo
941,99 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:06.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi v Big Bangu Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:56.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Proizvajalec
Barva
Dodan operacijski sistem
Model grafične kartice
Tip grafične kartice Ta podatek pove ali je grafična kartica integrirana ali ločena. Integrirana grafična kartica zadostuje t.i. pisarniškemu delu, dočim se zahtevnejši uporabniki navadno odločijo za nakup računalnika z ločeno grafično kartico.
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01DA3127
Prijavi napako
LENOVO IdeaCentre Gaming5 14ACN6 AMD Ryzen 5 5600G 16GB 512GB 2TB RTX3060 (90RW00DCXT) namizni računalnik črn
Svet iger vabi
Z IdeaCentre Gaming 5 Gen 6 (AMD) začnite hitro v naelektrenem svetu iger na srečo in e-športa. Ta izjemen namizni računalnik je zasnovan tako, da pospeši vse, kar počnete, od produktivnosti in ustvarjalnosti do konkurenčnega igranja iger. Do procesorjev AMD Ryzen 7 5700G in do NVIDIA GeForce RTX 3060 grafike napajajo to elegantno elektrarno z naprednimi termiki.
Lastnosti
Procesorji serije AMD Ryzen 5000 so dvignili mejo do tega, kar bi moral vsak uporabnik zahtevati za svojo računalniško izkušnjo ? vrhunski visokozmogljiv procesor za igranje iger in ustvarjanje vsebin.
Končna igra
Grafični procesorji NVIDIA GeForce RTX zagotavljajo vrhunsko zmogljivost za igralce iger in ustvarjalce. Poganja jih Ampere ? arhitektura RTX 2. generacije NVIDIA ? z novimi jedri RT, tenzorskimi jedri in pretočnimi večprocesorji za najbolj realistično grafiko s sledenjem žarkom in vrhunske funkcije umetne inteligence.
XBOX Game Pass
Odkrijte svojo naslednjo najljubšo igro. Igrajte več kot 100 visokokakovostnih računalniških iger za eno nizko mesečno ceno s kartico Xbox Game Pass.
Optimalno hlajen in polnjen
Izboljšan sistem toplotnega hlajenja IdeaCentre Gaming 5 Gen 6 (AMD) podpira 170 vatov grafične moči, medtem ko dodatni sistem sprednjega ventilatorja izboljša zmogljivost in akustiko v vročini bitke. Overclockajte in dodatno prilagodite svojo zmogljivost z Intelligent Cooling Engine 4.0, ki vsebuje več toplotnih profilov.
Vaša nova centralna poveljniška postaja
Namizni stol IdeaCentre Gaming 5 Gen 6 (AMD), nameščen v svetlečem ohišju Chameleon Blue, ki se dinamično odziva na svetlobo okolice, se ponaša z zračnim 13,6-litrskim ohišjem. Je idealno središče za vašo sanjsko bojno postajo. Z vgrajenim ročajem za prenašanje je vaš stroj pripravljen tako za potovanje kot za razstavo.
Natančna melodija z Lenovo Vantage
Natančno prilagodite svojo napravo tako, da overclockate sistem, povečate hitrost sličic ali preklapljate med načini delovanja ? vse to na Lenovo Vantage.
LENOVO namizni računalnik IC Gaming5 R5 16/512 DOS (90RW00DCXT)
LENOVO namizni računalnik IC Gaming5 R5 16/512 DOS (90RW00DCXT)
939,00 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka