Inika Loose minerlana podlaga ZF 25 - Unity (N2)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Loose podlaga z zaščitnim faktorjem 25 znamke INIKA ima svilnato teksturo, katero lahko enostavno nanesete na obraz. Za enakomeren izgled polti. Vsak dan na novo izber... Preberi cel opis

47,20 €
2-4 dni
Cena z dostavo
50,10 €
Dobavljivost

Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:23.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Notino ponudbi
Ponudba trgovine Notino za izdelek Inika Loose minerlana podlaga ZF 25 - Unity (N2). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01F96F3E
Prijavi napako

Loose podlaga z zaščitnim faktorjem 25 znamke INIKA ima svilnato teksturo, katero lahko enostavno nanesete na obraz. Za enakomeren izgled polti. Vsak dan na novo izberite moč prekrivanja in tako ustvarite izgled, ki se prilega vsaki priložnosti.

Ultimativen puder nudi več stopenj prekrivanja in vsebuje le 100 % naravne sestavine. Svilnato teksturo enostavno nanesite in poskrbite za naraven izgled polti. Koža se ne izsuši in dosežena je željena moč prekrivanja.

Minerali pridobleni iz zemlje ne vsebujejo polnil, npr.: smukca, in agresivnih kemikalij. Uravnotežite ton kože in prekrite akne, brazgotine, rosazeo ali pigmentacije. Mineralen lesk koži poda sijaj. Titanov in cinkov oksid ustvarita naravno zaščito pred sončnimi žarki (zaščiten faktor 25).

PAO: 36 mesecev

Inika Loose minerlana podlaga ZF 25 - Unity (N2)
Inika Loose minerlana podlaga ZF 25 - Unity (N2)
47,20 €
v Notino

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka