LCD TV TESLA TV sprejemnik QLED Tesla Q55K925SUS

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Novi Tesla QLED TV prinaša več kot milijardo barvnih odtenkov in številne možnosti za zabavo kar v domovih vaših kupcev – z drugimi besedami, zasnovan je tako, da navdušu... Preberi cel opis
369,00 €
1-10 dni
Cena z dostavo
378,99 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 01:06.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek LCD TV TESLA TV sprejemnik QLED Tesla Q55K925SUS. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Diagonala zaslona (v cm)
140 cm
Operacijski sistem
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01F92F11
Prijavi napako
Novi Tesla QLED TV prinaša več kot milijardo barvnih odtenkov in številne možnosti za zabavo kar v domovih vaših kupcev – z drugimi besedami, zasnovan je tako, da navdušuje!Najsvetlejša slika televizorjev Tesla doslej, odličen kontrast, živi prizori in osupljiva barvna reprodukcija vam omogočajo, da jasno vidite vsako podrobnost. Impresiven avdio sistem – ki vključuje zmogljiv avdio ojačevalnik razreda D in zmogljive BOX zvočnike - vam bo omogočil, da boste lahko vsako dnevno sobo spremenili v domače plesišče.Z vsemi uporabnimi funkcijami in pametnimi lastnostmi, ki jih ponuja webOS, vrhunsko uporabniško izkušnjo, številnimi možnostmi povezovanja in še veliko več - to je eden naših najboljših modelov televizorjev doslej.
LCD TV TESLA TV sprejemnik QLED Tesla Q55K925SUS
LCD TV TESLA TV sprejemnik QLED Tesla Q55K925SUS
369,00 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka