Kolesarska torba za telefon

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Odlična, praktična torba, nameščena neposredno na krmilo in okvir kolesa. Kot nalašč je za shranjevanje telefona in drugih majhnih predmetov, kot so ključi. Primerno za v... Preberi cel opis
9,90 €
1-3 dni
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Samo še 4 na zalogi. Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:37.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o GoSport.si ponudbi
Ponudba trgovine GoSport.si za izdelek Kolesarska torba za telefon. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01F92BFA
Prijavi napako
Odlična, praktična torba, nameščena neposredno na krmilo in okvir kolesa. Kot nalašč je za shranjevanje telefona in drugih majhnih predmetov, kot so ključi. Primerno za večino telefonov in pametnih telefonov.
Celotna torba je odporna na pljuske vode, zato jo lahko uporabljate tudi v dežju. Sprednji del je izdelan iz prozorne, trpežne folije, ki "prevaja" dotik, zato je idealna za naprave na dotik. Zaradi tega vam telefona ni treba vzeti iz torbice, kar je še posebej pomembno v dežju. Poleg tega lahko na telefonu brez težav uporabljate aplikacije za usposabljanje ali se med vožnjo s kolesom pogovarjate prek zvočnika. Torbico lahko namestite na krmilo ali na sedežno oporo.
Kolesarska torba za telefon
Kolesarska torba za telefon
9,90 €
v GoSport.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka