Kovinski analni čep s kristalom

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Eleganten in ljubko narebren kovinski analni čep z roza kristalom. Analni čep je narejen iz vrhunskega, nerjavečega jekla. V primerjavi z ostalimi analnimi čepi je tudi n... Preberi cel opis
49,95 €
7-10 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
53,85 €
Dobavljivost

Samo še nekaj kosov! Dobavljivo v 7 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:22.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Darila

10% od vsakega nakupa lahko porabite pri naslednjih nakupih!

Več o Diskretno.com ponudbi
Ponudba trgovine Diskretno.com za izdelek Kovinski analni čep s kristalom. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01F87E40
Prijavi napako
Eleganten in ljubko narebren kovinski analni čep z roza kristalom. Analni čep je narejen iz vrhunskega, nerjavečega jekla. V primerjavi z ostalimi analnimi čepi je tudi nekoliko težji. Površina analnega čepa je valovita - za boljše občutenje.Ker je analni čep kovinski, ga lahko segrejete ali ohladite na želeno temperaturo. Na okroglem držalu čepa se nahaja kristal, ki odseva v lepi rožnati barvi. S kristalom okrašen analni čep je primerno luksuzno darilo, ki ga bo marsikdo znal ceniti.Zaradi svoje sestave se analni čep zlahka čisti in sterilizira, da se omogoči varna in higijenična uporaba.Zraven analnega čepa je priložena škatlica za shranjevanje, ki ima znotraj satenasto prevleko, zunaj pa je iz črne, žametne prevleke. Škatlica se zapira z zlato zaponko.Dolžina analnega čepa: 5,5 cmŠirina analnega čepa: 3 cmCelotna dolžina izdelka: 7,5 cmTeža: 198 gramovBarva: metalik / roza
Kovinski analni čep s kristalom
Kovinski analni čep s kristalom
49,95 €
v Diskretno.com

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka