VORDON avtoradio AC-920

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Izberite kvalitetni avtoradio priznane znamke Vordon!

Pridobite ne le visokokakovosten zvok, ampak tudi sliko
Ta sistem je opremljen s 7-palčnim...
Preberi cel opis
199,99 € -7 %
185,99 €
1-5 dni
Vse ponudbe

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava na vse Petrole.
Cena z dostavo
190,49 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:11.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Petrol eShop ponudbi
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:21.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Lecnik.si ponudbi
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:06.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Proizvajalec
Barva
Barvni zaslon Slika na zaslonu je lahko iz več barv (barvni zaslon) ali samo v črno-beli kombinaciji (črno-bel zaslon). Seveda je za vsakodnevno uporabo boljši barvni zaslon, saj lahko na njem med drugim gledate tudi slike, filme itd.
da
Bluetooth
da
DAB sprejemnik
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01F5F480
Prijavi napako
Izberite kvalitetni avtoradio priznane znamke Vordon!

Pridobite ne le visokokakovosten zvok, ampak tudi sliko
Ta sistem je opremljen s 7-palčnim zaslonom ter intuitivnim in enostavnim za uporabo grafičnim uporabniškim vmesnikom. Velik barvni zaslon radijske enote zagotavlja enostavno upravljanje in najboljšo zabavo ne le za voznika, ampak tudi za potnike.

Upravljanje z dotikom
Glavna enota je opremljena z velikim zaslonom na dotik in intuitivnim vmesnikom, ki močno olajša komunikacijo in zabavo v avtomobilu. Zaslon je odličen tudi za gledanje filmov in vaših najljubših zbirk fotografij.

FLAC združljiv
FLAC (Free Lossless Audio Codec) je kodek, ki omogoča stiskanje digitalnega zvoka brez izgub. Za razliko od drugih kodekov iz zvočnega toka ne odstrani nobenih podatkov, tako da ostane zvok zvest izvirniku.

Predvajajte svoje najljubše posnetke prek vtičnice AUX
Povežite svoj prenosni avdio predvajalnik ali telefon prek vhoda AUX in poslušajte svoje najljubše posnetke prek zvočnega sistema v avtomobilu.

Prilagodite nastavitve glede na slog glasbe
Ustvarite ušesom prijazen tember z EQ na podlagi vaše najljubše glasbene zvrsti ali individualnih preferenc.

Razširite svoje možnosti poslušanja z dvema vhodoma USB
Poslušajte veliko zbirko glasbe, shranjene na vaši napravi USB , in pozabite na CD-je. Preprosto priključite zunanjo napravo za shranjevanje, kot je bliskovni pogon USB, na radio in uživajte v predvajanju glasbenih datotek.

Poslušajte glasbo neposredno s pomnilniške kartice
Radio je opremljen s čitalnikom kartic SD . Samo vstavite kartico SD/SDHC, napolnjeno z vašimi najljubšimi skladbami. Dela vaše najljubše glasbene zbirke ni več treba pustiti doma na CD-jih ali prenosnih avdio predvajalnikih, le prenesite svoje najljubše posnetke na kartico SD in vse je pripravljeno.

Pretakajte glasbo in sprejemajte telefonske klice prek Bluetooth
Glavna enota ima vgrajeno tehnologijo Bluetooth , zahvaljujoč kateri lahko brezžično poslušate glasbo in uporabljate številne priročne funkcije telefona brez uporabe rok, hkrati pa spremljate prometne razmere.

Uživajte v spremenljivi osvetlitvi gumbov
Zahvaljujoč spremenljivi osvetlitvi ozadja vam ni treba omejevati. Brskate lahko po široki paleti barv in izberete točno tisto, ki se ujema in dopolnjuje osvetlitev armaturne plošče.

Delo z napravami iPod/iPhone
Naprava zagotavlja hitre povezave USB, ki vam omogočajo, da v celoti izkoristite funkcije iPod in iPhone . Poleg odlične kakovosti zvoka in enostavnega upravljanja lahko tudi takoj iščete glasbo po pesmi, izvajalcu, albumu ali drugih možnostih.

Uživajte v čistem zvoku med poslušanjem digitalnih radijskih oddaj
Naprava vam omogoča, da uživate v radiu v popolni kakovosti digitalnega zvoka zahvaljujoč vgrajenemu sprejemniku DAB + . Dodatne prednosti vključujejo samodejno uglaševanje razpoložljivih postaj z izbirnim seznamom ter prenos besedil, slik in diaprojekcij.

Popolna funkcionalnost v vaši roki
Priročen in majhen daljinski upravljalnik vam bo pomagal prilagajati glasnost ali prenašati skladbe od koder koli v avtomobilu, tudi z zadnjega kavča.

Dobite boljši pogled na to, kaj je za avtomobilom
Izbirna kamera za vzvratni pogled vam bo poslala sliko iz širokokotnega objektiva neposredno na zaslon vaše glavne enote, kar olajša manevriranje v težkih situacijah.

Apple CarPlay
Z enim glasovnim ukazom ali z enim dotikom zaslona uporabite funkcije telefona, aplikacije za zemljevide, poslušajte glasbo in berete sporočila ter uživajte v prednostih iPhone-a v avtomobilu.
VORDON avtoradio AC-920
VORDON avtoradio AC-920
185,99 €
v Petrol eShop

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka