HUAWEI prenosni zvočnik Sound Joy BT, črn

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Kompakten,pripravljen za potovanje
Doživite zvok svobode s HUAWEI Sound Joy. Primite za priročen pas, ultra prenosni dizajn položite v nahrbtnik ali nosilec za bidon n...
Preberi cel opis
146,00 €
2-5 dni
Vse ponudbe
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 20:11.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o eHome ponudbi

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Ni na zalogi. Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:00.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Polleo Sport ponudbi
Proizvajalec
Barva
Povezljivost
Teža (v g)
680 g
Vodoodporen
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX024D80E0
Prijavi napako
Kompakten,pripravljen za potovanje
Doživite zvok svobode s HUAWEI Sound Joy. Primite za priročen pas, ultra prenosni dizajn položite v nahrbtnik ali nosilec za bidon na kolesu in se pripravite na novo glasbeno pustolovščino.

Iz prave stvari
Posebna tkana tkanina, ki obdaja HUAWEI Sound Joy, ponuja izjemen, dinamičen videz in zagotavlja udobnejši dotik. Zagotavlja tudi robustno zaščito za vse vaše ekskurzije na prostem, še pomembneje pa je, da zvoki odmevajo, kot je potrebno.

S certifikatom IP67 za vodoodpornost6 lahko HUAWEI Sound Joy zdrži skoraj vse vremenske razmere in ostane zaščiten do 1 metra vode.

Povečajte zvok
HUAWEI Sound Joy ima glasnih 79 dBA pri 2 m Devialet 2-smerni sistem zvočnikov1 in tehnologijo Devialet SAM® za poravnavo signala in zvočnega izhodnega tlaka. Močan bas polnofrekvenčnega zvočnika in pevski trojček visokotonca zapolnijo vsak kotiček zabave.

Nadaljujte z glasbo, ne glede na to, kako daleč potujete, s 26-urnim neprekinjenim predvajanjem Bluetooth1 z enim polnjenjem velike baterije 8.800 mAh8.

Hitro premikanje, hitrejše polnjenje
40 W super hitro polnjenje9 vam omogoča, da se med letom vklopite za celo uro predvajanja pri kratkem 10-minutnem polnjenju10.

Bluetoothe 5.2 ustvarja višjo kakovost zvoka ter manjšo porabo energije in zakasnitve.

Višja
kakovost
Daljša življenjska
doba baterije
Daljša
razdalja prenosa
Bolj stabilen
prenosni signal

Pretresite in zaigrajte
Združite 2 enoti, da ustvarite stereo zvok s tresenjem in zagotovite bolj poglobljene in prostorske zvočne učinke. Povzdignite svojo zabavo na naslednjo raven z udarnimi nizkimi toni in barvnimi utripajočimi lučmi.

Tapnite za predvajanje
Za hiter prenos zvoka v zvočnik za predvajanje3 se morate samo dotakniti telefona. Pripravite se, da svoje najljubše pesmi doživite na nov način.

Samodejno odkritje
Uživajte v skoraj takojšnjih povezavah s svojimi napravami prek funkcije samodejnega odkrivanja11. Telefon, tablični računalnik ali prenosni računalnik preprosto približajte HUAWEI Sound Joy in se za povezavo dotaknite pojavnega okna v napravi. Pridobite večji in boljši zvok, ko kličete, igrate igre ali sedite in gledate film.

Glasovni pomočnik
Pritisnite gumb glasovnega pomočnika, da aktivirate pametnega glasovnega pomočnika v telefonu13 za beležke, opomnike, poizvedbe o informacijah in drugo.
HUAWEI prenosni zvočnik Sound Joy BT, črn
HUAWEI prenosni zvočnik Sound Joy BT, črn
146,00 €
v eHome

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka