HUAWEI LED monitor MATEVIEW GT 27

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
HUAWEI MateView GT 27'' je ukrivljen 2K monitor z visoko frekvenco osveževanja 165 Hz. Zaslon QHD 2560 x 1440 na HUAWEI MateView GT pričara filmske barve slike tik pred v... Preberi cel opis
275,99 €
1-3 dni
Vse ponudbe
Cena z dostavo
280,49 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:57.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o monitorji.si ponudbi
Cena z dostavo
288,77 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:06.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 2-4 dneh Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:56.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Proizvajalec
Dodatne lastnosti
Odzivni čas (v ms) Odzivni čas je čas, ki ga TFT celica potrebuje da se vklopi in izklopi. Tukaj velja manj oz. hitreje je boljše.
4 ms
Priporočena ločljivost Ločljivost je izražena z 2 številkama (x os oz. širina in y os oz. višina), ter nam pove število točk (pixel) po osi. Priporočena ločljivost (resolucija) monitorja je tista ločljivost, katero proizvajalec priporoča kot najboljšo oz. najbolj primerno. Tudi tukaj velja: več = boljše.
Svetilnost (v cd/m2) Svetilnost nam zelo preprosto povedano pove kolikšno je sevanje svetlobe določenega svetila. Tudi tukaj velja: več = bolje.
350 cd/m2
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01F5BB36
Prijavi napako
HUAWEI MateView GT 27'' je ukrivljen 2K monitor z visoko frekvenco osveževanja 165 Hz. Zaslon QHD 2560 x 1440 na HUAWEI MateView GT pričara filmske barve slike tik pred vašimi očmi. Vizualnost poteka brezhibno in gladko z izjemno nizko zakasnitvijo, hitrostjo osveževanja 165 Hz.

Vzemite vse podrobnosti, odklenite vsak element
Doživite svetlost, pripravljeno za HD, do 350 nit in si zagotovite globlji pogled tudi v najtemnejše slike zahvaljujoč tehnologiji HDR10 in kontrastnemu razmerju 4000:1. Več za videti, več za raziskovati.

Nastavljiv monitor
Silver Frost prstan dizajn na zadnji strani zagotavlja estetski pridih, s katerim HUAWEI MateView GT resnično izstopa iz množice. Prilagodite višino do 110 mm in nagibni kot za 5 stopinj naprej in 20 stopinj nazaj. Poleg tega preprosto odstranite nosilec in monitor lahko v celoti namestite na steno.

Vrhunska barvna paleta, bolj osupljivi vizuali
Uživajte v lepoti 8-bitnega 16,7 milijona barvnega zaslona, ??ki omogoča natančnejše, realistične prelive. 90-odstotna široka barvna paleta DCI-P3 zagotavlja kinematografsko izkušnjo, natančnost Delta E 2 pa omogoča, da vsaka barva zasije tako, kot je namenjena za videnje.

Dodatno orožje za vaš arzenal
Ne tavajte v temi, kje se nahaja sovražnik. Funkcija »Dark Field Control« vam omogoča prilagajanje svetlosti zaslona v prizorih s šibko svetlobo, tako da lahko opazite svojega nasprotnika, preden vas opazi. In ko jih opazite, veliko lažje ciljajte z digitalnimi tarčami na zaslonu »Crosshairs«.

Spremenite parametre svoje igre
Hitro spremenite parametre zaslona, ??da ustrezajo različnim vrstam iger, z lahko dostopno fizično 5-smerno krmilno konzolo. Izbirajte med 8 različnimi načini, posebej zasnovanimi za igre RTS, igre MOBA, prvoosebne strelske igre in še več.

Naj bo vaš pogled usmerjen na nagrado
Ostanite dlje časa potopljeni v izkušnjo gledanja z zaslonom z nizko modro svetlobo in zaslonom brez utripanja, ki ga certificira TÜV Rheinland8. Podarite svojim očem nekaj lepega za pogled, hkrati pa jih vedno zaščitite.
HUAWEI LED monitor MATEVIEW GT 27
HUAWEI LED monitor MATEVIEW GT 27
275,99 €
v monitorji.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka