Uvex OYO STYLE, otroška kolesarska čelada, modra S410047

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Uvex Oyo Style je izjemno prikupna in varna otroška kolesarska čelada, ki postavlja nove standarde v segmentu čelad za malčke. Navdihuje s svojim edinstvenim dizajnom, iz... Preberi cel opis
43,99 €
1-10 dni
Cena z dostavo
46,98 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:06.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek Uvex OYO STYLE, otroška kolesarska čelada, modra S410047. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01F4BF3E
Prijavi napako
Uvex Oyo Style je izjemno prikupna in varna otroška kolesarska čelada, ki postavlja nove standarde v segmentu čelad za malčke. Navdihuje s svojim edinstvenim dizajnom, izjemno mehko podlogo in inovativnimi varnostnimi rešitvami, kot sta xTRA Shield in KID PROtect. Inovativna tehnologija xTRA Shield ima vizir čelade integriran v EPS material in tako nudi občutljivim predelom na prednji strani glave optimalno zaščito v primeru padca. KID PROtect pa je posebna zaščita, ki se jo namesti na zadnji del čelade in pomaga blažiti vibracije, ki se prenašajo iz otroškega sedeža na čelado ter hkrati pomaga preprečevati, da bi glava zdrsnila iz naslonjala kolesarskega sedeža. Ne glede na to ali malček lovi ravnotežje na kolesu ali pa sedi v otroškem sedežu na kolesu na izletu s starši, je mala glavica odlično zaščitena tudi v primeru nesreče.
Uvex OYO STYLE, otroška kolesarska čelada, modra S410047
Uvex OYO STYLE, otroška kolesarska čelada, modra S410047
43,99 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka