E-flite Habu STS 1,0m Smart PNP

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Značilnosti:

RC model letala iz E-flite®, jet Habu STS je opremljen s puhalom, AC motorjem, regulatorjem in servo motorji. HABU STS omogoča letenje še manj izku... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Ni na zalogi.

Cena je bila osvežena danes ob 18:23.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o rajzaigrace.si ponudbi
Ponudba trgovine rajzaigrace.si za izdelek E-flite Habu STS 1,0m Smart PNP. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01F37DEC
Prijavi napako

Značilnosti:

RC model letala iz E-flite®, jet Habu STS je opremljen s puhalom, AC motorjem, regulatorjem in servo motorji. HABU STS omogoča letenje še manj izkušenim pilotom, saj Habu leti tudi pri nizkih hitrostih in ima 3-kolesno podvozje za varno vzletanje in pristajanje.

Povsem nova različica uspešnega modela električnega puhala Habu STS (EDF) ima večji razpon, ki omogoča letenje pri nižjih hitrostih. Posledično je koncept bližje običajnim propelerskim letalom, zato je model na voljo tudi manj izkušenim pilotom.

Modele hitrih reaktivnih letal večinoma oblikujejo izkušeni piloti, vendar HABU STS briše meje in še manj izkušenim pilotom omogoča, da preživijo let s pravim Jetom. Habu STS 70 mm EDF temelji na legendarnem Habuju, eni najboljših visokozmogljivih športnih reaktivnih platform z električnim puhalom (EDF). Inženirji E-flite® so optimizirali zasnovo, ki omogoča lete z nižjo hitrostjo. Habu STS 70 mm EDF PNP je odlično krmiljen RC Jet.

Za pogon je priporočljiva 3S LiPol baterija, če želite še več moči, lahko uporabite 4-celično LiPol baterijo (dop. 50C) in imeli boste na voljo največjo moč brez kakršnih koli sprememb ali posodobitev.

Značilnosti modela Habu STS PNP

Edinstven in izboljšan dizajn za letenje pri nizkih hitrostih, za učenje letenja s ščiti
Na podlagi trenutne visoko zmogljive platforme EDF (Electric Ducted Fan) - legendarni Habu
5 kosov nameščenih servomotorjev s kabli
Zmogljiv AC motor s 70 mm puhalom z 10 rezili
3S in 4S združljiv 70A krmilnik s telemetrijo
3-kolesno podvozje za delovanje na različnih površinah, vključno s travo
Hitra in enostavna montaža - ni potrebno lepilo ali posebna orodja
Lahka, a močna in vzdržljiva EPO konstrukcija

Različica PNP (Plug-N-Play®).

Različica Plug-N-Play® (PNP) HABU STS je za vsakogar, ki ima svoj RC komplet. Modelu dodate svoj sprejemnik in baterijo in model lahko začnete uporabljati. V priročniku so navedene priporočene nastavitve odklona krmila, ki ste jih nastavili v sprejemniku.

Edinstven koncept

Jet je običajno hitrejši in težje nadzorovan kot večina modelov s propelerskim pogonom. HABU STS enostavno prezračuje tudi pri nizkih hitrostih, kar vam edinstveno omogoča, da se naučite uspešno leteti z radijsko vodenimi curki.

Pogonska enota visoke moči

Model ima puhalo z rotorjem z 10 rezili s premerom 70 mm, ki zagotavlja dovolj potiska z baterijo 3S LiPol ali še večjo moč in hitrost z opcijsko 4S LiPol baterijo brez potrebe po prilagajanju.

Trpežna konstrukcija

EPO material je lahek in trden penasti material, iz katerega so posamezne komponente modela natančno izdelane v kalupih. Če poškodujete kateri koli del, je prednost enostavno popravilo in dele lahko zlepite z 2-komponentnim epoksidom. Kar zadeva del, ki ga ni mogoče popraviti, se za popravilo lahko uporabijo nadomestni deli.

Enostavna namestitev

Habu STS 70mm EDF RTF je dobavljen s posameznimi deli, kot so trup, krilo, repne površine itd. Ti deli imajo končno barvo, skupaj z vsemi komponentami in elektroniko. Le ti osnovni deli bodo sestavljeni z nekaj vijaki in pripravljeni boste na letenje, preden napolnite baterijo.

3-kolesno podvozje

Za varno vzletanje in pristajanje je idealno 3-kolesno podvozje enostavno držati, stabilno in, zahvaljujoč nadzorovani sprednji nogi, odlično krmiljenje kotaljenja. Z modelom je možno vzletanje tudi na urejeno trato.

Puhalo 70 mm

Zmogljiv in tih puhalnik ima 10 rezil z visokim izkoristkom. Nastal je z optimizacijo prejšnjih modelov serije EDF70 in predstavlja vrh v svojem razredu. Poganja ga izmenični visokohitrostni 6-polni motor 2847-3200Kv z regulatorjem 70A.

Vsebina paketa:

Foam Frenzy popust!

Ob nakupu izbranega modela E-flite ali Hobbyzone lahko zaprosite za kupon za popust v vrednosti 50 EUR / 1250 CZK.
Ta kupon za popust je mogoče unovčiti:

pri nakupovanju v poslovni trgovini ASTRA
ali na www.astramodel.cz
(Prošnjo za popust napišite v opombo ob naročilu).
ali prenesite, natisnite in unovčite kupon neposredno pri vašem prodajalcu.


Prenesite kupon tukaj.

Seznam modelov in več informacij o pogojih dogodka tukaj.

Paket vsebuje končne dele RC modela letala E-flite®, jet Habu STS z nameščenimi komponentami: puhalo E-flite 70mm z motorjem, krmilnik spektra Smart 70A 3S-4S, 2 kom Spectrum servo ž81 9g Mini, kabel 40cm, 3kom Spectrum MG, kabel 24 cm. Navodila v slovaščini, priročnik EN, DE, FR, IT.

Priporočamo nakup:

Priporočamo, da dodate 6+ kanalov za zagon. RC komplet, pogonska LiPol baterija 3S-4S 50C 3200-4000mAh LiPol kon. EC3™ ali IC3™, združljiv polnilnik.

Priporočeni RC kompleti Spektrum

Za združevanje modelov v različicah BNF priporočamo sodobne programabilne RC komplete SPEKTRUM:

6-kanalni ekonomični RC komplet DX Spectrum DX6e DSMX, sprejemnik AR620 oddajnik s telemetrijo, 250 modelov v pomnilniku .
NX Spectrum NX6 DSMX 6-kanalni RC komplet, sprejemnik AR6610T z najnovejšimi trendi, združljivost s pametno tehnologijo, vrata USB in povezljivost WiFi .
8-kanalni RC komplet serije NX Spektrum NX8 DSMX, sprejemnik AR8020T z združljivostjo Smart Technology, USB priključkom in WiFi povezavo.

Priporočene baterije

Za napajanje modela priporočamo pogonsko baterijo LiPol s 3 ali 4 celicami (11,1 V, 14,8 V).

Za normalno letečo LiPo baterijo Spectrum Smart LiPo 11.1V 4000mAh 30C IC3 s tehnologijo Smart .
Za daljše lete LiPo baterija Spectrum Smart G2 LiPo 11.1V 5000mAh 30C IC5 s tehnologijo Smart
Za večjo zmogljivost LiPo baterija Spectrum Smart LiPo 14,8 V 4000 mAh 30C IC3 s tehnologijo Smart
Za maksimalno zmogljivost in čas letenja LiPo baterija Spectrum Smart LiPo 14,8 V 5000 mAh 30C IC5 s tehnologijo Smart

Baterije Spektrum s tehnologijo Smart so trenutno najsodobnejši in najvarnejši način vzdrževanja in polnjenja baterij. Prednosti tehnologije Spektrum Smart najdete tukaj.

Priporočeni polnilniki za običajne LiPol in Smart baterije

Če se odločite za uporabo sodobnih Smart LiPo baterij v RC modelih letal ali helikopterjev ali za polnjenje baterij drugih proizvajalcev, vam priporočamo naslednje polnilnike:

Polnilnik z napajalnikom Spektrum S150 z enim izhodom 50W .
Polnilnik z omrežnim napajanjem Spektrum S1100AC z enim izhodom 1x100W .
Polnilnik z omrežnim napajanjem Spektrum S2100 z dvema izhodoma 2x 100W .

Priporočeni sodobni zmogljivi polnilci za pametne baterije

Visoko zmogljiv AC polnilnik Spektrum Smart G2 polnilnik S1400 1x400W AC z enim izhodom 400W .
Visoko zmogljiv AC polnilnik Spektrum Smart G2 polnilnik S2200 2x200W AC z dvema izhodoma 2x200W .

Obstaja znižanje za polnjenje IC5 / IC3 Spectrum pretvorbeni kabel IC5 naprava - IC3 baterija 10 cm 10 AWG.

Priporočeni polnilniki za običajne LiPo baterije

Če se odločite za delovanje modela na običajne LiPo baterije , priporočamo uporabo univerzalnih polnilnikov z močjo najmanj 50 W.

Polnilec Dynamite Prophet Sport z dvema izhodoma 50 W

Dodatki za normalno delovanje

Za normalno delovanje letečih RC modelov potrebujete ustrezna lepila, komplet orodja in kovček za shranjevanje LiPol baterij. Iz naše ponudbe priporočamo kvaliteten komplet inbus izvijačev 1,5 / 2,0 / 2,5 / 3,0 mm in izvijače Modelcraft Phillips (komplet 6). Za sestavo bodo zagotovo primerne Mini klešče Modelcraft v etuiju (kompletu) in Modelcraft rezalni nož s podložko A6.

Za hitro popravilo letalskih modelov priporočamo hitro strjejoče 4-minutno epoksi lepilo. Iz naše ponudbe priporočamo Speed Epoxy 4 min. 71 g

Zaščitni pokrovi za baterije

Zaščitni pokrovi so zasnovani tako, da zmanjšajo tveganje, povezano s transportom in polnjenjem baterij. LiPo baterije lahko ob ohranjanju majhnih dimenzij in majhne teže zagotavljajo visoke tokove praznjenja in imajo veliko kapaciteto. LiPo baterija je še posebej občutljiva na mehanske poškodbe, zato jo je treba skrbno zaščititi.

E-flite Habu STS 1,0m Smart PNP
E-flite Habu STS 1,0m Smart PNP
365,56 €
v rajzaigrace.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka