SAMSUNG ameriški hladilnik z ledomatom RS68A8531B1/EF

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Z notranjo zmogljivostjo 634 litrov, povečuje prostor za shranjevanje hrane. Edinstvena tehnologija SpaceMax™ uporablja poseben uretanski premaz, ki omogoča veliko ... Preberi cel opis
1.599,00 €
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preverite

Cena je bila osvežena danes ob 02:01.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mojedom.si ponudbi
Ponudba trgovine mojedom.si za izdelek SAMSUNG ameriški hladilnik z ledomatom RS68A8531B1/EF. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dodatne lastnosti
Glasnost (v dB)
36 dB
Globina (v cm)
61 cm
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01F34C31
Prijavi napako
Z notranjo zmogljivostjo 634 litrov, povečuje prostor za shranjevanje hrane. Edinstvena tehnologija SpaceMax™ uporablja poseben uretanski premaz, ki omogoča veliko tanjše notranje stene brez ogrožanja energetske učinkovitosti. Na ta način izboljšuje notranjo zmogljivost z enakimi zunanjimi dimenzijami. Funkcija pametne™ konverzije vam omogoča največjo prilagodljivost v smislu zadrževanje. S tehnologijo Twin Cooling lahko izbirate med 5 različnimi načini, da zamrzovalnik enostavno pretvorite v hladilnik in imate na voljo več prostora za svežo hrano. Aktivirajte način izklopa za varčevanje z energijo ali uporabo zamrzovalnika kot majhnega hladilnika. Večnamenska vinska polica, ki vam omogoča, da kar najbolje izkoristite prostor hladilnika. Zahvaljujoč večji širini lahko zložite ne samo standardne velikost steklenice vina, ampak tudi večje, kot so tiste iz šampanjca. Laskava oblika je tudi veliko bolj vsestranska in primerna za držanje drugih živil, kot so pice in jajčni kartoni. Preprost in eleganten nadzor, tudi v primeru omejitve prostora. Z easy Access Control, ki dodatno izboljša minimalistično zasnovo naprave in je diskretno skrita v notranjosti, so kontrole zlahka dostopne, tudi z invalidskega vozička, in se lahko uporabljajo z eno roko, za zagotovitev popolne dostopnosti tudi za invalide. Ohranite svežino, okus in teksturo vaše hrane dlje, zahvaljujoč ločenim hladilnim sistemom, ki zagotavljajo enoten mraz na vsakem območju hladilnika. Napredni izolacijski sistem zmanjšuje nihanja, ne glede na zunanjo temperaturo. Poleg tega tehnologija Digital Inverter natančno zazna in nadzoruje temperaturo.
SAMSUNG ameriški hladilnik z ledomatom RS68A8531B1/EF
SAMSUNG ameriški hladilnik z ledomatom RS68A8531B1/EF
1.599,00 €
v mojedom.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka