DENON AVC-X4700H - AV Sprejemnik

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Zmogljiv 9-kanalni ojačevalnik
Z diskretnimi ojačevalniki na vseh kanalih AVC-X4700H zagotavlja izjemnih 200 W na kanal in tako zagotavlja dinamično in natančno zabavn...
Preberi cel opis
2.099,00 € -10 %
1.899,00 €
-10 %2.099,00 €
brezplačna dostava
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 14:11.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o eSvet ponudbi
Ponudba trgovine eSvet za izdelek DENON AVC-X4700H - AV Sprejemnik. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Radio
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0129AC74
Prijavi napako
Zmogljiv 9-kanalni ojačevalnik
Z diskretnimi ojačevalniki na vseh kanalih AVC-X4700H zagotavlja izjemnih 200 W na kanal in tako zagotavlja dinamično in natančno zabavno izkušnjo. Pogonske enote z nizko impedanco zagotavljajo stabilnost delovanja širokega spektra zvočnikov in ustvarjajo uravnoteženo višino. Zabavna izkušnja, ki jo ponuja sistem domačega kina s tem ojačevalcem, bo presegla vaša pričakovanja.
Vrhunska izkušnja domačega kina - 8K podpora
AVC-X4700H ponuja vrhunsko izkušnjo domačega kina s podporo 8K / 60Hz in podporo za video igre 4K / 120Hz ter podporo za najnovejše specifikacije HDMI. Omogoča vam tudi ustvarjanje najboljšega 4K domačega kina in zagotavlja, da je vaš AV ojačevalnik pripravljen na 8K podporo kadarkoli želite. Uživajte v najkakovostnejšem 3D zvoku in slikah, ki bodo zadovoljili tudi najzahtevnejše ljubitelje zvokov in filmov.
Nova generacija v igranju video iger
Ta ojačevalnik bo z najnovejšo podporo HDMI dvignil vašo igralno izkušnjo na naslednjo raven. Uživajte v video igrah s podporo in povečavo 4K / 120Hz ter VRR (Variable Refresh Rate), hitrim transportom okvirjev (QFT) in Auto Low Latency Mode (ALLM), ki zmanjša ali popolnoma odpravi pojemanje in trganje kadra in ponuja lažjo in enostavnejšo igralsko izkušnjo brez zaostajanja.
Popolna podpora za zvok 3D
Potopite se v 3D zvok z Dolby Atmos in Dolby Atmos Height Virtualization, nato pa DTS: X, DTS Virtual: X, IMAX Enhanced in Auro 3D. Ojačevalnik podpira do 11,2-kanalno obdelavo z 9-kanalnim ojačevanjem. Dodajte svojo izbiro dvokanalnega ojačevalnika, da napolnite dodatna dva kanala in sestavite 7.2.4 ali 9.2.2. Atmos sistem za domači kino za zmogljivejšo 3D izkušnjo.
Napredni 8K HDMI video modul z eARC podporo in podporo za različne HDR formate
Uživajte v svojih najljubših filmih, TV oddajah in video igrah z najboljšo razpoložljivo kakovostjo slike. AVC-X4700H ima napreden odsek HDMI (8 vhodov / 3 izhode) z namenskim vhodom SK, ki podpira 8K / 60 Hz in 4K / 120Hz. Vsi vhodi HDMI imajo HDRI O, HDRI O +, Dolby Vision, Hybrid Log Gamma (HLG), Dynamic HDR, 3D in BT.2020 podporo za izjemno barvo, jasnost in kontrast. Ojačevalnik je potrjen s strani Imaging Science Foundation in vsebuje vrsto video nadzornih umerjanj.
Sodelujte s svojimi najljubšimi glasovnimi pomočniki
Z Amazon Alex, Google Assistant in Apple Siri upravljajte svoj ojačevalnik glasu in prostoročne brezžične glasbene storitve.
DENON AVC-X4700H - AV Sprejemnik
DENON AVC-X4700H - AV Sprejemnik
1.899,00 €
v eSvet

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka