LOCOSHARK prenosna klima Mini

LOCOSHARK prenosna klima Mini

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Mini prenosna klima je prenosna klimatska naprava, ki hladi, čisti, filtrira in vlaži zrak okoli vas, brez zunanje enote, brez cevi in brez stroškov mont... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 12:32.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek LOCOSHARK prenosna klima Mini. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Dodatne lastnosti
Vrsta klimatske naprave
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01F32EEF
Prijavi napako
Mini prenosna klima je prenosna klimatska naprava, ki hladi, čisti, filtrira in vlaži zrak okoli vas, brez zunanje enote, brez cevi in brez stroškov montaže. Odlična rešitev za vroče neklimatizirane prostore kot so vaša pisarna, spalnica, apartma na morju, avtodom ali kamp prikolica. Preprosto dodate vodo v napravo in ta začne oddajati hladen, prečiščen zrak. 

Preprost, a učinkovit način, da ohladite prostor takoj, ko ga potrebujete. V napravi je vgrajen nastavljiv termostat, tako da lahko enostavno nastavite moč vaše osebne klime.

Z mini prenosno klimo imate nadzor nad temperaturo v svoji okolici, tako da se ne rabite več prilagajati drugim okoli sebe, hkrati pa jih s svojo napravo ne boste zmotili. Mini prenosna klima je najcenejša dostopna rešitev, hkrati pa je še prenosna in tako bolj učinkovita kot alternativna klimatska naprava ali ventilator.

Z enim polnjenjem deluje do 8 ur, vse kar morate narediti je to, da jo napolnite, se sprostite in uživate v hladnem zraku okoli vas. Ta mini prenosna klima deluje zelo tiho, tako da vam ni treba skrbeti, da bi z delovanjem motili okolico. Za razliko od večine hladilnih naprav je ta mini prenosna klima lahka in kompaktna, kar omogoča, da jo zlahka namestite, shranite ali po potrebi premestite na drugo lokacijo.

Gre za idealen dodatek vaši mizi na delovnem mestu ali doma, posebej v vročih mesecih. Poslovite se od suhega, zadušljivega, vročega pisarniškega zraka in pozdravite hladen, osvežujoč in svež zrak!

Mini prenosna klima vašega zraka v prostoru ne bo samo ohladila, pač pa ga bo tudi osvežila in očistila. Deluje popolnoma brez freona, zato je energetsko veliko bolj učinkovita in okolju prijazna rešitev kot večina ostalih naprav za ohlajanje. Prav tako pa je veliko boljša za vaše zdravje.

Kako deluje prenosna klima?

Pri uporabi klime upoštevajte priložena navodila – klimo najprej namestite na mesto, kjer se bo nahajala, jo priključite v elektriko s priloženim USB kablom (adapter ni priložen – potrebujete adapter ali USB vhod moči 5V in 1,5–2 A), nato vanjo natočite ledeno vodo ali led in jo vključite. Ko naprava vsebuje vodo, je več ne premikajte in ne dvigujte, saj boste s tem zaradi pritiska vode premaknili filter, ki zagotavlja, da v klimo ne steče preveč vode naenkrat.

Po mnenju več najbolj znanih slovenskih medijev je ravno ta mini prenosna klima najboljša prenosna klima pri nas.

Siol: “V primerjavi z navadnim ventilatorjem je mini prenosna klima na testu dosegla kar 4 stopinje nižjo temperaturo (in glede na to, da je idealna razlika med zunanjo in notranjo temperaturo največ 5 stopinj, je to pravzaprav najboljša možna rešitev, ki hkrati ne ogroža vašega zdravja, saj ne vsebuje škodljivih plinov).”

Slovenske novice: “Če torej iščete možnost ohladitve v vročih dneh, a ste občutljivi na delovanje navadnih klim in hitro zbolite, je ta mini prenosna klima odlična rešitev za vas.”

24ur: “Mini prenosna klimatska naprava, ki vam bo pomagala ohladiti manjši prostor, naj bo to vaša delovna miza, kavč pred televizorjem ali posteljica vašega otroka. Preprosta je za prenašanje, deluje pa s pomočjo priloženega USB-kabla, ki ga lahko priključite direktno v elektriko, v računalnik v službi ali pa na Powerbank, in jo kamorkoli odnesete s seboj. Po besedah kupcev se najbolje obnese, če v rezervoar klime namesto mrzle vode dodate kar led, ki se bo počasi topil, klima pa bo tako delala še bolj mrzel zrak.”
LOCOSHARK prenosna klima Mini
LOCOSHARK prenosna klima Mini
39,99 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka