BS301WX TESLA OSEBNA TEHTNICA

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Pametna digitalna osebna tehtnica TESLA BS301WX je namenjena vsem, ki želijo enostavno in podrobno spremljanje sprememb svoje telesne teže. Vse meritve, s pomočjo Blue... Preberi cel opis

18,99 €
1-3 dni
Vse ponudbe

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
24,48 €
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 2-4 dneh Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:19.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 22:03.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o A1 ponudbi
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01F1F94D
Prijavi napako

Pametna digitalna osebna tehtnica TESLA BS301WX je namenjena vsem, ki želijo enostavno in podrobno spremljanje sprememb svoje telesne teže. Vse meritve, s pomočjo Bluetooth vmesnika, lahko spremljate preko aplikacije “OKOK. Izmerite svojo telesno težo, izračunajte indeks telesne mase BMI, pridobite vpogled v stanje vaše telesne maščobe, visceralne maščobe, mišične in kostne mase, odstotek vode ter številne druge parametre. Za več motivacije pri treningu, lahko trenirate skupaj s svojimi bližnjimi, saj tehtnica lahko shrani podatke in informacije za 8 oseb. Aplikacija je zelo preprosta za uporabo in vam poleg podatka vaše trenutne telesne teže pokaže tudi tedenska, mesečna in četrtletna poročila in vam s pomočjo krivulje prikazujejo spremembe v meritvah.
Tehtnica je izdelana iz kakovostnega 6 mm kaljenega stekla, ki je odporno na udarce, kar ji zagotavlja izjemno vzdržljivost in udobje. Opremljena je z velikim, lahko berljivim LCD zaslonom in lahko meri obremenitve do skupne mase 180 kg. Odlikujejo jo uporabne funkcije samodejnega vklopa in izklopa, ter indikatorja »prazne baterije« in »preobremenitve«, ki bodo poskrbeli, da se bo naprava samodejno izklopila po 60 sekundah nedejavnosti, kar omogoča daljšo življenjsko dobo baterije. Izbirate lahko med dvema merskima enotama (lb/kg). Naprava se ponaša tudi s funkcijo proti zdrsu, ki preprečuje, da bi vam spodrsnilo, ter 4-mi nedrsečimi nogicami, ki zagotavljajo stabilnost med delovanjem tehtnice.

BS301WX TESLA OSEBNA TEHTNICA
BS301WX TESLA OSEBNA TEHTNICA
18,99 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka