Puch električno zložljivo kolo H 1.1

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Električno zložljivo kolo Puch H 1.1 je nadvse priročno kolo. Z njim se vozite, ko pa želite, ga z lahkoto zložite v majhen paket velikosti 85×40 cm ... Preberi cel opis
1.499,00 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preverite dobavni rok

Cena je bila osvežena danes ob 01:42.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o ECE ponudbi
Ponudba trgovine ECE za izdelek Puch električno zložljivo kolo H 1.1. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Premer koles v "
26
Spol
Teža (v kg)
24 kg
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01F0B5A4
Prijavi napako
Električno zložljivo kolo Puch H 1.1 je nadvse priročno kolo. Z njim se vozite, ko pa želite, ga z lahkoto zložite v majhen paket velikosti 85×40 cm ter le 65 cm v višino. To zložljivo kolo je idealno za izlete po mestu in okolici, hkrati pa ga je enostavno vzeti s seboj na pot z avtomobilom, ko se odpravljate na počitnice ali potovanje kamorkoli. Iz potnika v avtomobilu se boste, kjerkoli ste že, v minutki spremenili v obiskovalca kraja, postali 100 % mobilni in se pripeljali pred vsak vhod muzeja, bara, restavracije, plaže, neposredno, z lahkoto, brez da bi plačevali drago parkirnino.

Kljub majhni velikosti je to kolo popolnoma opremljeno kot mestno kolo. To električno kolo ima na primer 11,6 Ah baterijo, ki je skrita v okvirju, kar zagotavlja lep videz. Na LCD zaslonu boste lahko preberete vse potrebne informacije glede hitrosti, električne pomoči, ure, prevoženih kilometrov in še veliko več. Preko zaslona boste upravljali tudi z osvetlitvijo kolesa. Opremljeno je z blatniki in LED lučmi. Z osmimi prestavami boste hitro prilagajali tempo in moč poganjanja pedal, odvisno od tipa vožnje in klanca, ki bo pred vami. Poleg tega je to mestno kolo opremljeno z zavornim sistemom V-brake spredaj in zavornim sistemom Rollerbrake zadaj, tako da se vedno ustavite pravočasno in varno.

Električno zložljivo kolo Puch H 1.1 združuje duh mestnega in športnega kolesa in je primeren za vsakogar, ki išče predvsem praktičnost v smislu, da se kolo zloži, zapakira v torbo in odnese sem ter tja, kamor pač to želi. To električno zložljivo kolo ima poseben karizmatični videz, basalt siva barva poudari njegov modern videz. Z njim se boste popeljali z lahkoto tudi v mnogokateri klanec.
Puch električno zložljivo kolo H 1.1
Puch električno zložljivo kolo H 1.1
1.499,00 €
v ECE

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka