XIAOMI nadzorna kamera IMIlab EC4, bela

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
IMI EC4 Dodatna Zunanja Nadzorna Kamera
Kamera potrebuje za delovanje bazno postajo (gateway), ki je priložena kompletu na povezavi: IMI EC4 Zunanja Nadzorna Kamera ...
Preberi cel opis
79,90 €
2-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 18:02.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Smartus.si ponudbi
Ponudba trgovine Smartus.si za izdelek XIAOMI nadzorna kamera IMIlab EC4, bela. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Lokacija
Vrsta kamere
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01CDEB76
Prijavi napako
IMI EC4 Dodatna Zunanja Nadzorna Kamera
Kamera potrebuje za delovanje bazno postajo (gateway), ki je priložena kompletu na povezavi: IMI EC4 Zunanja Nadzorna Kamera z Vozliščem. Nakup bazne postaje je mogoč samo v kompletu.
Predstavljamo novo in izboljšano IMILAB EC4 zunanjo kamero, kot naslednico priljubljene EC2. Le-ta vključuje več izboljšav in dodatno odpravlja neprijetnosti zakasnjenega snemanja ter slabega nočnega vida. Poslovite se od stalnega polnjenja in pozdravite tehnologijo varčevanja z baterijo, ta inovativna kamera za varovanje doma se lahko v celoti polni prek vgrajene 5200 mAh baterije z avtonomijo do 100dni ali pa preko panela na sončne celice zahvaljujoč kateremu, kamere sploh ne bo več potrebno polniti.
EC4 tako prihaja z 4 MP kamero, 150° širokim vidnim kotom, F1.6 zaslonko ter snemanjem v 2.5 K ločljivosti, poleg slednjega njene izboljšave zajemajo tudi sodobnejšo zasnovo, večjo zmogljivost baterije, izboljšan mikrofon in zvočnik ter LED osvetlitev. Ena izmed bolj privlačnih izboljšav nove pametne kamere pa je zagotovo podpora za povezavo z paneli na sončne celice, pri čemer le-ti niso priloženi paketu.
Njena LED osvetlitev na sprednji strani se aktivira takoj, ko kamera zazna gibanje ponoči in jo lahko prilagodite in vklopite ročno. Poslovite pa se lahko tudi od črno-belih video posnetkov saj EC4 omogoča možnost barvnega snemanja tudi v popolni temi. Kamera vas bo pri tem obvestila takoj, ko zazna gibanje v svojem vidnem polju pri čemer zahvaljujoč vgrajenim naborom čipov umetne inteligence lahko natančno prepozna gibanje ljudi in tako znatno zmanjša odstotek "lažnih" opozoril. Nova Imilabova pridobitev zajema tudi tako imenovano funkcijo območja zaznavanja, pri čemer lahko na sliki označite 4 želena območja, ki jih kamera nato spremlja, v kolikor le-ta zazna gibanje v enem od njih vas bo o samem dogajanju takoj obvestila z zvočni opozorilom.
EC4 lahko uporabljate z aplikacijo IMILAB, preko katere vas bo obveščala o samih dogodkih, ravno tako lahko z njeno pomočjo nastavite dolžino videoposnetka, ki naj bi ga kamera posnela, ko zazna gibanje pri čemer le-ta ni daljši kot 60 sekund. Videoposnetek lahko nato shranite v oblak ali na microSD kartico, pri čemer je njena največja podprta zmogljivost 64 GB.
EC4 zajema na zadnji strani zvočnik ter na sprednji strani mikrofon, tako zagotavlja tudi možnost dvosmerne komunikacije. Certifikat IP66 pa poskrbi za nemoteno delovanje ne glede na dež ali sonce pri tem se njena delovna temperatura giblje od -20° pa vse do 50°C.
XIAOMI nadzorna kamera IMIlab EC4, bela
XIAOMI nadzorna kamera IMIlab EC4, bela
79,90 €
v Smartus.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka