City e-Cruiser Električni skiro Style dvosed

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Inovativen električni skiro, ki nudi edinstveno izkušnjo v vožnji brez škodljivih emisij in hrupa. Moč motorja, ki ga poganja 20 Ah baterija je 2000 W, kar je idealna kom... Preberi cel opis
1.443,99 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 07:16.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Telekom Slovenije ponudbi
Ponudba trgovine Telekom Slovenije za izdelek City e-Cruiser Električni skiro Style dvosed. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Doseg (v km)
40
Moč motorja (v W)
2000
Največja hitrost (km/h)
25
Nosilnost (v kg)
200
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01EE1772
Prijavi napako
Inovativen električni skiro, ki nudi edinstveno izkušnjo v vožnji brez škodljivih emisij in hrupa. Moč motorja, ki ga poganja 20 Ah baterija je 2000 W, kar je idealna kombinacija za mestno in izvenmestno vožnjo. Domet vozila je do 40 km, odvisno od terena in obremenitve. Čas polnjenja baterije je 4-5 ur, kjer se pri polni bateriji na polnilcu prižge zelena luč. Odlikuje ga močno ogrodje z nosilnostjo do 200 kg, največja omejena hitrost skiroja pa je 25 km/h.
City e-Cruiser Električni skiro Style dvosed
City e-Cruiser Električni skiro Style dvosed
1.443,99 €
v Telekom Slovenije

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka