Vodoodporna tekaška torba - pas za telefon

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Vodoodporna tekaška torba - pas za telefonTekaški pas je namenjen ljudem, ki vodijo aktiven življenjski slog in še kaj. Po zaslugi treh žepov se lahko prilegamo min. tele... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 10:21.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mojaoprema.si ponudbi
Ponudba trgovine mojaoprema.si za izdelek Vodoodporna tekaška torba - pas za telefon. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01EE0B71
Prijavi napako
Vodoodporna tekaška torba - pas za telefonTekaški pas je namenjen ljudem, ki vodijo aktiven življenjski slog in še kaj. Po zaslugi treh žepov se lahko prilegamo min. telefon, ključi.Pas ima luknjo za kabel iz slušalk. Stranski žep je pritrjen z Velcro, tako da se izognemo izgubi ključev ali majhnega denarja.Izdelana je iz vodoodpornih materialov, ki preprečujejo, da bi se naš telefon zmočiti. Odsevni obliž bo izboljšal vašo varnost po mraku.Zahvaljujoč temu, boste vidni na dordze od daleč. Visoka kakovost Glavni žep z zadrgo Luknja za kabel iz slušalk 3 particije Luknja za kabel iz slušalk Nepremočljiv Pritrjevanje sponke Elastični pas Odsevni element Dimenzije: 37cmx9cm Skupna dolžina: 83cm Barva: črna
Vodoodporna tekaška torba - pas za telefon
Vodoodporna tekaška torba - pas za telefon
9,99 €
v mojaoprema.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka