Jimmy Sesalnik JIMMY WB73, (20773722)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Jimmy WB73 ročni sesalnik

Znebite se bakterij in pršic. Ročni sesalnik Jimmy WB73 vam bo omogočil temeljito posesanje vzmetnice ali kavča, zahvaljujoč ultrazvoč... Preberi cel opis

139,90 €
2-3 dni
Izpostavljene ponudbe
?

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:24.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Smartus.si ponudbi
Vse ponudbe

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
155,50 €
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 5-6 dneh Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:17.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Proizvajalec
Napajanje
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02A5C681
Prijavi napako

Jimmy WB73 ročni sesalnik

Znebite se bakterij in pršic. Ročni sesalnik Jimmy WB73 vam bo omogočil temeljito posesanje vzmetnice ali kavča, zahvaljujoč ultrazvočni tehnologiji in UV sterilizaciji pa odstrani klice in alergene z do 99,99% učinkovitostjo. Naprava je opremljena z zmogljivim 600W motorjem in naprednim filtrirnim sistemom. Pametno zaznava prah in pršice ter ponuja 3 načine, med katerimi lahko izbirate.

Večkratna uporaba

Tudi na videz čista postelja ali vzmetnica je lahko polna bakterij, prahu, pršic in drugih alergenov. Te ne prispevajo le k boleznim dihal, ampak med drugim tudi k težavam s kožo. Temu se boste izognili z ročnim sesalnikom Jimmy WB73! Z njegovo pomočjo se boste zlahka znebili prahu, pršic, bakterij in prhljaja s postelje, oblačil, kavča, stola ali otroške posteljice.

Poslovite se od alergenov in mikrobov

Zakaj je sesalnik WB73 tako učinkovit pri odstranjevanju prahu, mikrobov in alergenov? Naprava uporablja ultrazvočno tehnologijo in UV LED svetlobo, da prodre v globoke plasti ležišč in odstrani škodljive delce, ki so se tam nabrali. Zavira tudi rast in razmnoževanje pršic. Njegova učinkovitost doseže do 99,99%! Z Jimmyjem se boste za dolgo časa poslovili od umazanije in alergenov.

Zanesljivo v boju proti umazaniji

Zmogljiv motor, katerega moč doseže 600 W, je odgovoren za zanesljivo in stabilno delovanje sesalnika. Odlikujeta ga tudi energetska učinkovitost in nizka raven hrupa – ne bojte se nadležnega hrupa! Še več, visoka sesalna moč pomeni, da lahko naprava izjemno natančno posesa vzmetnice, posteljnino ali odeje – z lahkoto odstrani skrite pršice, prah, cvetni prah in drugo. Sesalnik omogoča tudi izbiro med 3 načini delovanja.

Izboljšana krtača

Sesalnik je opremljen z izboljšano krtačo, zaradi katere se še bolje spopada z umazanijo. Njegova odprtina je široka 240 mm, kar pomeni večjo učinkovitost naprave. Zdaj lahko posesate celotno posteljo v samo nekaj trenutkih! Še več, patentiran valj z neodvisnim motorjem je izdelan iz mehkih ščetin in gumijastega traku, tako da vam omogoča temeljito čiščenje vzmetnice, ne da bi jo poškodovali.

Inteligentno zaznava prah

Z Jimmyjem ste lahko vedno prepričani, da je vaša vzmetnica ali stol popolnoma čist. Sesalnik WB73 je opremljen s pametnim senzorjem, ki natančno zaznava količino prahu in pršic v okolju. Naprava ima vgrajen tudi LED indikator, ki vam s spreminjanjem barve posreduje informacijo o stopnji umazanosti posesane površine. Rdeča barva pomeni, da je zelo umazana, oranžna pomeni, da je umazana, zelena pa pomeni, da je čista.

Zaradi svojega zdravja

Sesalnik Jimmy WB73 uporablja patentirano tehnologijo dvojne ciklonske filtracije za zanesljivo odstranjevanje prašnih delcev. Opremljen je tudi z jekleno mrežo, ki ujame lase, prhljaj in druge večje odpadke. Ima tudi MFI filter, ki med drugim blokira pršice. Sedaj lahko preprosto ustvarite čisto in zdravju varno okolje v svojem domu! Še več, 0,5-litrsko posodo za prah naprave lahko preprosto izpraznite in pomijete pod tekočo vodo.

V škatli

Sesalnik
MIF filter
Krtača za čiščenje
Navodila za uporabo

Specifikacija

Znamka Jimmy
Ime Sesalnik proti pršicam
Model WB73
Nazivna moč 600 W
Nazivna napetost 220-240V
Moč UV žarnice 6W
Vrsta filtra MFI
Stopnja hrupa ?78dBA
Prostornina posode za prah 0,5l
Dolžina kabla 5m
UV sterilizacija ja
Ultrazvok ja
Senzor prahu ja
Waga 2,17
Jimmy Sesalnik JIMMY WB73, (20773722)
Jimmy Sesalnik JIMMY WB73, (20773722)
139,90 €
v Smartus.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka