Northfinder Moške športne podaljšane hlače JENSEN

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Uporabne hlače za vsako priložnost in skoraj za vsakogar, odslej na voljo v izjemno dolgi različici. Te maskirne hlače so najljubše ribičem, ki jih cenijo in se izkažejo ... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 01:55.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Northfinder ponudbi
Ponudba trgovine Northfinder za izdelek Northfinder Moške športne podaljšane hlače JENSEN. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Velikost
L
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01EC8CB2
Prijavi napako
Uporabne hlače za vsako priložnost in skoraj za vsakogar, odslej na voljo v izjemno dolgi različici. Te maskirne hlače so najljubše ribičem, ki jih cenijo in se izkažejo kot uorabno oblačilo. Priljubljen in klasičen kroj z velikimi žepi bombažnega materiala, mešanega s poliestrom preprosto nima šibke točke. Prešit pas z zankami in zapiranjem gumbov dobro ohranja hlače na mestu. Ojačano sedalo podaljša življenjsko dobo najbolj obremenjenih delov hlač in oblikovanih kolen, ki skrbijo za nemoteno gibanje. Veliki upoorabni žepi z zavihki nameščeni zadaj in na stegnih, takšni žepi ohranijo vse, kar morate imeti s seboj. Samo v teh hlačah imate gotovost, da se stvari zgodijo. Dolgotrajne hlače brez spreminjanja spodnjih robov hlač. Uporabne hlače so narejene iz trpežnega bombaža, pomešanega s poliestrom, kar izboljša materialne lastnosti. Klasična oblika z robustnim in oblikovanim pasom s pasom in gumbom na zaporki. Ojačano sedalo za večjo vzdržljivost. Oblikovana kolena za optimalno gibanje. Veliki tovorni žepi z zavihki na stegnih in zadaj, ki ponujajo veliko prostora za shranjevanje. Dva stranska žepa.
Northfinder Moške športne podaljšane hlače JENSEN
Northfinder Moške športne podaljšane hlače JENSEN
69,90 €
v Northfinder

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka