XIAOMI pametni telefon 12 8GB/256GB, Gray

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Xiaomi 12 uporablja napredno tehnologijo, ima gladek, enakomeren in lahek oprijem. Prijeten za držanje, z vsako interakcijo naredi užitek.

Gospodar fotografije in ...
Preberi cel opis
799,00 € -51 %
389,98 €
-51 %799,00 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 20:09.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mobiarena.si ponudbi
Ponudba trgovine mobiarena.si za izdelek XIAOMI pametni telefon 12 8GB/256GB, Gray. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
5G
da
Barva
Brezžično polnjenje
da
Delovni pomnilnik (RAM)
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01EB650F
Prijavi napako
Xiaomi 12 uporablja napredno tehnologijo, ima gladek, enakomeren in lahek oprijem. Prijeten za držanje, z vsako interakcijo naredi užitek.

Gospodar fotografije in videa, Xiaomi ProFocus
Xiaomi 12 uporablja povsem novo tehnologijo ostrenja z algoritmom za učenje predmetov in sledenje. Xiaomi 12 Pro vam omogoča jasnejše zajemanje premikajočih se predmetov.

Ultra nočni video
S pomočjo algoritmov AI, video samodejno osvetli prizor in ohrani več podrobnosti kot s prostim očesom, tudi pri snemanju v temi.

Večscenski nočni razgledi
Ne samo, da je video zmogljivost močna v slabih svetlobnih pogojih, tudi kakovost slike je odlična. Funkcija nočnega načina na širokokotnih in ultraširokokotnih kamerah vam pomaga bolj živo ujeti luči in sence noči, tako da lahko ponoči fotografirate različne prizore.
Xiaomi prvič ponuja način Portrait Night za kristalno čiste portretne posnetke tudi pri šibki svetlobi. 50MP profesionalna glavna kamera pa vam omogoča izjemne posnetke, kot še jih niste videli.

Gospodar izvedbe
Snapdragon(r) 8 Gen 1 procesor je zmogljivost telefona dvignil na naslednjo raven, ki jo poganja najsodobnejši 4nm procesni nabor čipov. Ne glede na to, ali gre za fotografiranje, igranje iger ali gledanje vsebine, ste korak spredaj. Odkrijte naslednjo generacijo hitrosti.

Zaslon, ki ne razočara
6,28-palčni zaslon AMOLED je popoln zaslon, ki ponuja jasnost barv in gladkost. DisplayMate, vodilna svetovna agencija za ocenjevanje zaslonov, je ocenila Xiaomi 12 A+. Z natančnejšo, širšo paleto barv in bolj naravnimi barvnimi prehodi se zaslon Xiaomi 12 odlikuje pri upodabljanju slik, bogatih z barvami, zaradi česar je vsaka slika prijetna za oko in vizualna paša za čute.

Gospodar zvoka
Popolnoma simetrična fizična struktura zagotavlja bolj poglobljeno stereo izkušnjo. Uživajte v filmih in glasbi z gladkim, visokokakovostnim zvokom.

Turbo polnjenje
67W žično + 50W brezžično turbo polnjenje. 67 W žično polnjenje traja 39 minut, kar je dovolj časa, da se sprostite ob skodelici kave, dokler se vi in vaš telefon ne napolnite z energijo. Brezžično polnjenje je tudi do 50 W, kar traja le 53 minut za polno polnjenje.
XIAOMI pametni telefon 12 8GB/256GB, Gray
XIAOMI pametni telefon 12 8GB/256GB, Gray
389,98 €
v mobiarena.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka