REALME pametni telefon 9 Pro+ 8GB/256GB, Midnight Black

REALME pametni telefon 9 Pro+ 8GB/256GB, Midnight Black

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Potrebujete več RAM-a? Tukaj je dodatnih 5 GB

S tehnologijo Dynamic RAM Expansion lahko realme 9 Pro dinamično razširi svoj RAM do 13 GB. Tako lahko med aplikacija...
Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 07:15.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Telekom Slovenije ponudbi
Ponudba trgovine Telekom Slovenije za izdelek REALME pametni telefon 9 Pro+ 8GB/256GB, Midnight Black. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
5G
da
Barva
Brezžično polnjenje
da
Delovni pomnilnik (RAM)
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01EB4AB9
Prijavi napako
Potrebujete več RAM-a? Tukaj je dodatnih 5 GB

S tehnologijo Dynamic RAM Expansion lahko realme 9 Pro dinamično razširi svoj RAM do 13 GB. Tako lahko med aplikacijami preklapljate skoraj v trenutku.

Super hiter prenos

Realme 9 Pro vam omogoča, da dve kartici SIM 5G delujeta hkrati. Povezljivost 5G pomeni tudi, da lahko svoje najljubše filme ali glasbo prenesete z bliskovito hitrostjo.

Osvežujoče gladka hitrost osveževanja

Ko enkrat doživite visoko stopnjo osveževanja, se ne boste nikoli več vrnili. Zaslon realme 9 Pro se ponaša s hitrostjo osveževanja 120 Hz in hitrostjo vzorčenja na dotik 240 Hz za bolj gladko pomikanje in drsenje. S celo 6 različnimi stopnjami osveževanja lahko vaš telefon varčuje tudi z energijo baterije.

Upognite luč. Objemi noč.

Realme 9 Pro je opremljen s kamero visoke ločljivosti 64 MP, tako da lahko posnamete ostre, čudovite fotografije tudi pri težki svetlobi. Toda zakaj bi svojo ustvarjalnost omejili samo na eno kamero? S super širokim fotoaparatom 8 MP se vstavite več v okvir in s 4 cm makro kamero naredite ekstremne bližine.

Noč, kamera, akcija!

Realme 9 Pro vam omogoča snemanje čudovitih videoposnetkov pri šibki svetlobi, ki so sijajno resnični z velikimi podrobnostmi. In vse se zgodi samodejno, zahvaljujoč algoritmu za izboljšanje AI Nightscape.
REALME pametni telefon 9 Pro+ 8GB/256GB, Midnight Black
REALME pametni telefon 9 Pro+ 8GB/256GB, Midnight Black
284,39 €
v Telekom Slovenije

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka