Armor ovitek za Samsung S22 | Črn

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Armor ovitek vrhunske kvalitete nudi vašemu telefonu maksimalno zaščito proti praskami in poškodbami v primeru padca. Ovitek je sestavljen iz dveh vrst materialov. Trd... Preberi cel opis

Cena z dostavo
14,80 €
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 10:14.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o ovitkiza.me ponudbi
Ponudba trgovine ovitkiza.me za izdelek Armor ovitek za Samsung S22 | Črn. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta
Za znamko
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01EAF663
Prijavi napako

Armor ovitek vrhunske kvalitete nudi vašemu telefonu maksimalno zaščito proti praskami in poškodbami v primeru padca. Ovitek je sestavljen iz dveh vrst materialov. Trdnejše hrbtne zaščite (polikarbonat) in iz odebeljenega ter nekoliko dvignjenega mehkejšega zaščitnega roba (TPU silikon) črne barve. Ta nudi dobro prileganje in izdatno zaščito telefona. Ovitek ima na hrbtni strani vgrajeno ploščico za pritrditev z magnetom in priročno stojalo, ki nam omogoča nemoteno brskanje po spletu ali ogled video vsebin.

Ovitek je prijeten na otip in ne drsi iz rok. Je odporen proti prstnim odtisom in enostaven za čiščenje. Vse funkcije telefona kot so uporaba gumbov, priključkov in brezžično polnjenje delujejo brezhibno.


Rok dostave: 1-3 delovne dni. (Izdelek je .)
Armor ovitek za Samsung S22 | Črn
Armor ovitek za Samsung S22 | Črn
11,90 €
v ovitkiza.me

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka