XIAOMI pametni telefon Poco X4 Pro 5G 8GB/256GB, Laser Blue

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
6,67” AMOLED zaslon

Serija POCOxima zdaj zaslon AMOLED in podpira DCI-P3. Razširjena barvna paleta ustvarja bogate podrobnosti, ki dajejo filmski videz in občutek....
Preberi cel opis
314,76 €
3-5 dni
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 3 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 03:24.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o eustore.si ponudbi
Ponudba trgovine eustore.si za izdelek XIAOMI pametni telefon Poco X4 Pro 5G 8GB/256GB, Laser Blue. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
5G
da
Barva
Brezžično polnjenje
da
Delovni pomnilnik (RAM)
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01E7E174
Prijavi napako
6,67” AMOLED zaslon

Serija POCOxima zdaj zaslon AMOLED in podpira DCI-P3. Razširjena barvna paleta ustvarja bogate podrobnosti, ki dajejo filmski videz in občutek. Odprtina sprednje kamere je le 2,96 mm, kar razširi vaše vidno polje.

Zaslon ima visoko hitrost osveževanja 120 Hz za gladko in tekočo izkušnjo

Ne glede na to, ali brskate po spletu ali igrate igre, vam hitra hitrost osveževanja 120 Hz omogoča uživanje v izkušnji brez primere.

Pospešite ga s hitrostjo vzorčenja na dotik 360 Hz

Izjemno hitra stopnja vzorčenja na dotik 360 Hz močno zmanjša zakasnitev dotika in se na vsako dejanje odzove z občutljivostjo in natančnostjo ter vam pomaga ostati korak naprej.

Prilagodljiva svetlost za udobje vaših oči tudi v najtemnejših nočeh

Prilagodljiva svetlost prilagodi vaš zaslon glede na svetlobo okolice in zmanjša utrujenost oči. Ne glede na to, ali ste pri močni svetlobi, šibki svetlobi ali v osvetljenem okolju, boste opazili subtilne spremembe v svetlosti, da bodo vaše oči udobne.

Potujte po svetu z izjemno hitrim 5G

Visoko zmogljiv procesor Snapdragon® 5G se ponaša z vrhunsko energijsko učinkovitostjo in zagotavlja največjo hitrost prenosa 2,5 Gbps. Združljiv je z glavnimi pasovi 5G, ki se uporabljajo po vsem svetu, in podpira omrežne načine NSA in SA. Uživajte v 5G od kjer koli na svetu in vstopite v novo dobo hitrega interneta.

Zmogljiv Snapdragon® 695

Vodilni 6nm proizvodni proces in eno najnovejših zmogljivih CPU jeder Cortex-A78 ponujata vodilno uporabniško izkušnjo. Ne podcenjujte moči njegovega CPE – z lahkoto lahko obvlada vse, od velikih iger do aplikacij AI!

Naj bo vaša naprava hladna s tehnologijo LiquidCool 1.0 Plus

POCO X4 Pro 5G ima veliko bakreno cev LiquidCool in več plasti grafitnih plošč za hitro odvajanje toplote in trajno hlajenje, kar omogoča, da naprava deluje z visoko zmogljivostjo dlje časa.

Profesionalna 108 MP za veliko velikost senzorja

POCO je prvič sprejel vodilno kamero s 108 MP za fotografije, ki so osupljive in bogate s podrobnostmi! Super podplat se ponaša z vrhunsko občutljivostjo na svetlobo, dvojnim naravnim ISO in višjim dinamičnim razponom za svetlejše in temnejše temne odtenke kot tudi tehnologijo združevanja slikovnih pik 9 v 1, s slikovnimi pikami, ki so po zbiranju majhnih le 2,1 µm. Odkrijte svoj skriti potencial in ujamite svoje najlepše trenutke.
XIAOMI pametni telefon Poco X4 Pro 5G 8GB/256GB, Laser Blue
XIAOMI pametni telefon Poco X4 Pro 5G 8GB/256GB, Laser Blue
314,76 €
v eustore.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka