MCCULLOCH motorna verižna žaga CS 450 ELITE

MCCULLOCH motorna verižna žaga CS 450 ELITE

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Motorna žaga McCulloch CS 450 Elite je večnamenska za vsa gozdarska dela. Ergonomska oblika in zasnova omogoča manjše vibracije in užitek pri delu. Izdelana je iz kakovos... Preberi cel opis
369,99 € -5 %
350,80 €
1-10 dni
-5 %369,99 €
z dostavo 353,79 €
Cena z dostavo
353,79 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:04.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek MCCULLOCH motorna verižna žaga CS 450 ELITE. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Dolžina reza / meča (cm)
45
Rezervoar za olje (l)
4.6
Teža (kg)
5.3
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0030A88F
Prijavi napako
Motorna žaga McCulloch CS 450 Elite je večnamenska za vsa gozdarska dela. Ergonomska oblika in zasnova omogoča manjše vibracije in užitek pri delu. Izdelana je iz kakovostnih materialov, delo z njo pa omogoča večjo učinkovitost pri delu in manj fizičnega stresa ter utrujenosti.

Motorna tehnologija OxyPower zagotavlja kar se da dober izkoristek moči motorne žage, dejanski rezultati uporabe te tehnologije pa so večja moč, 70 % manj škodljivih izpušnih plinov in pa 20 % manjša poraba goriva. Navdušeni boste nad dekompresijskim ventilom, Soft Start funkcijo, črpalko goriva, okencem za kontrolo goriva in kombiniranim čok/stop stikalom.

Seveda je vsako motorno žago potrebno vzdrževati in da bo ta naloga kar se da lahka, so v podjetju McCulloch zagotovili lahek dostop do zračnega filtra, vžigalne svečke, v zadnjem ročaju so namestili kombinirani ključ, verigo pa je mogoče napeti brez uporabe orodja.

Prostornina rezervoarja za gorivo znaša 0,46 litra, rezervoarja olja pa 0,3 litra. Motorna žaga brez rezalne garniture tehta 5,3 kg.
MCCULLOCH motorna verižna žaga CS 450 ELITE
MCCULLOCH motorna verižna žaga CS 450 ELITE
350,80 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka