Telesin set zaščitnih stekel za Hero9 Hero10

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Zagotovite si celovito zaščito za vašo športno kamero GoPro Hero9 ali Hero10. Komplet Telesin GP-FLM-901 vključuje 2,5D kaljeno steklo za zaslone in leče, da jih učinkovi... Preberi cel opis
12,90 €
1-3 dni
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi. Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:37.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o GoSport.si ponudbi
Ponudba trgovine GoSport.si za izdelek Telesin set zaščitnih stekel za Hero9 Hero10. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01E6204E
Prijavi napako
Zagotovite si celovito zaščito za vašo športno kamero GoPro Hero9 ali Hero10. Komplet Telesin GP-FLM-901 vključuje 2,5D kaljeno steklo za zaslone in leče, da jih učinkovito zaščiti pred poškodbami.Trdota 9H po Mohsovi lestvici zagotavlja izredno vzdržljivost. Prav tako vam ni treba skrbeti zaradi izgube kakovosti slike ali slabše uporabe fotoaparata – izdelek je zasnovan tako, da ga je še vedno mogoče nemoteno upravljati z dotikom.
Idealno usklajen z vašo kameroUživajte v zanesljivi zaščiti vaše opreme. 2,5D kaljeno steklo se odlično oprime zaslonov in leč ter je tudi enostavno namestiti. Izstopa po popolnem prileganju tudi na robovih. Ne štrli in je izjemno prijeten na dotik. Še več, metoda, uporabljena v proizvodnem procesu, omogoča izrezovanje celotnega elementa naenkrat, s čimer se izognemo morebitnim pomanjkljivostim, vidnim na steklu.Zanesljiva, vsestranska zaščitaNi več treba kupiti zaščite za zaslon in lečo posebej. V kompletu GP-FLM-901 boste našli vse, kar potrebujete za celovito zaščito vašega fotoaparata. Steklo ima Mohsovo oceno trdote 9H, kar pomeni, da je izjemno odporno na praske in druge vrste poškodb. Prevlečen je tudi s posebnim elektrostatičnim premazom.Kakovost slike tako dobra kot prejZaščitno steklo ima 99-odstotno prepustnost, kar zagotavlja odlično kakovost slike brez izgub. Vaše fotografije in videoposnetki bodo še naprej navduševali s svojimi naravnimi, živimi barvami in bogatimi podrobnostmi, vsebina, prikazana na vaših zaslonih, pa bo tako jasna in čitljiva kot prej.Gladko delovanje na dotikVas skrbi, da po lepljenju stekla na zaslon na dotik delovanje fotoaparata ne bo več tako gladko in enostavno kot prej? Ne bodi! Še vedno boste uživali v priročnem dostopu do vseh funkcij vaše naprave. Z nežnim dotikom lahko začnete snemati ali spremenite nastavitve. Telesin ne zagotavlja le varnosti vašega GoPro Hero 9/Hero 10, temveč tudi neprimerljivo uporabniško izkušnjo.Vključeno v paketu Zaščitno steklo za sprednji zaslon GoPro Hero 9/Hero 10 Zaščitno steklo za zadnji zaslon GoPro Hero 9/Hero 10 Zaščitno steklo za objektiv GoPro Hero 9/Hero 10 Čistilna krpaSpecifikacijeBlagovna znamkaTelesinModelGP-FLM-901MaterijalKaljeno stekloDimenzije zaščitnega stekla za sprednji zaslon30x30mmDimenzije zaščitnega stekla za leče27x27mmDimenzije zaščitnega stekla za zadnji zaslon61.5x40.8mm
Telesin set zaščitnih stekel za Hero9 Hero10
Telesin set zaščitnih stekel za Hero9 Hero10
12,90 €
v GoSport.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka