SEKS NAPRAVA MotorbunnyxDoc Johnson

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ko se združita Motorbunny in Doc Johnson, nastane prvi in edini hibridni vibrator ter potisnik na svetu Motorbunny Buck. Ta luksuzna seks naprava vključuje široko paleto ... Preberi cel opis
1.995,00 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 00:40.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Darila

Darilo ob nakupu nad 60€

Več o Svet Erotike ponudbi
Ponudba trgovine Svet Erotike za izdelek SEKS NAPRAVA MotorbunnyxDoc Johnson. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01E347EB
Prijavi napako
Ko se združita Motorbunny in Doc Johnson, nastane prvi in edini hibridni vibrator ter potisnik na svetu Motorbunny Buck. Ta luksuzna seks naprava vključuje široko paleto različnih nastavkov za vznemirljivo uporabo! Seks naprava Buck vključuje značilno moč Motorbunnya in ima dodana dva ločena potisna gibanja. Z združljivostjo Vac-U-Lock pa ta naprava zdaj uporabnikom ponuja neskončne možnosti za zagotavljanje ciljne, nastavljive stimulacije in globokih, večplastnih orgazmičnih izkušenj. Kaj vključuje seks naprava Motorbunny? - Priloženo je 6 silikonskih nastavkov. - 3 klasični Motorbunny Buck nastavki - Vac-U-Lock adapter - 18 cm, tanek dildo, 19,5 cm - 18 cm, realističen dildo z modi 16,5 cmx3,8 cm - 2 potiska, preklopna potiska: za pomikanje naravnost navzgor/navzdol in potisk G-točke za premikanje navzgor in naprej - Ročno nadzirajte gibe ali raziščite številne v naprej programirane gibe "Buzz" in "Thrust" - Upravljalnik z omogočeno povezavo Motorbunny LINK - Bluetooth združljiv z brezplačno aplikacijo Motorbunny za IOS in Android - Pravi kot "Wedge" vam omogoča preklapljanje med sedenjem in ležanjem na hrbtu - Vključuje univerzalni adapter - Mere glavne enote: 29,2 cmx34,3 cm
SEKS NAPRAVA MotorbunnyxDoc Johnson
SEKS NAPRAVA MotorbunnyxDoc Johnson
1.995,00 €
v Svet Erotike

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka