OSLO vrtna hiška (les, površina: 4.41m2, debelina stene: 19mm)

OSLO vrtna hiška (les, površina: 4.41m2, debelina stene: 19mm)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Vrtna hiška Oslo je vrtna hiška s stilom iz nordijskega smrekovega lesa. Z velikostjo podzidka 2,10x2,10 m je v notranjosti hiške veliko prostora za ... Preberi cel opis
1.399,00 €
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 00:51.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o bauhaus.si ponudbi
Ponudba trgovine bauhaus.si za izdelek OSLO vrtna hiška (les, površina: 4.41m2, debelina stene: 19mm). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dodatne lastnosti
Namen
Vrsta
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01E2CCFF
Prijavi napako
Vrtna hiška Oslo je vrtna hiška s stilom iz nordijskega smrekovega lesa. Z velikostjo podzidka 2,10x2,10 m je v notranjosti hiške veliko prostora za kosilnice, kolesa itd. Drugo vrtno orodje najde varno mesto v integriranem prizidku z dvojnimi vrati. Podaljšana streha dodatno zagotavlja prostor za shranjevanje drv za kamin. Celotna gradbena garnitura iz desk z debelino stene 19 mm je sestavljena iz impregniranih temeljev, poda in strešne kritine iz 17 mm debelega ladijskega poda iz masivnega lesa, materiala za montažo ter okovja. V ponudbo ni vključena strešna lepenka, ki naj se uporablja samo kot sekundarna kritina. Mere podzidka prizidka 0,62x1,80 plus podaljšana streha 0,70 m globine. Predhodno se seznanite z navodili za sestavo. Tukaj vas bomo seznanili z optimalno izvedbo temeljev, ki jih morate izdelati sami, in s potrebno zaščito lesa. Hiške so dostavljene nepobarvane.
OSLO vrtna hiška (les, površina: 4.41m2, debelina stene: 19mm)
OSLO vrtna hiška (les, površina: 4.41m2, debelina stene: 19mm)
1.399,00 €
v bauhaus.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka