JESSY SUMMER sex lutka Life-Size Sex Doll

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Pravi šarm in seksi obline! Težko bi našli kakršne koli temeljne razlike med to realistično lutko in pravo žensko. Ime ji je Jessy, ima čudovit obraz... Preberi cel opis
2.149,00 € -28 %
1.539,00 €
2-4 dni
-28 %2.149,00 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:08.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o SuperLove.si ponudbi
Ponudba trgovine SuperLove.si za izdelek JESSY SUMMER sex lutka Life-Size Sex Doll. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta lutke
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01E2A883
Prijavi napako
Pravi šarm in seksi obline! Težko bi našli kakršne koli temeljne razlike med to realistično lutko in pravo žensko. Ime ji je Jessy, ima čudovit obraz, dolge trepalnice in zapeljive ustnice. Njene globoko rjave oči lahko kadarkoli zamenjate za zapeljive modre oči in nekoliko spremenite njen videz. Njeno usnje je izdelano iz visokokakovostnega TPE materiala in je neverjetno mehko. In kaj več?

Jessy je ženska, zato ima tudi čutno vagino, anal, kjer ji je všeč, in usta, ki jih boste želeli poljubiti. Cela njena roža je videti živa, tam jo boste radi božali, drseli s prstom in šele takrat jo bo začel pravilno in divje tolči.

Jessy je vitka, vendar ima čudovite ženske boke, seksi prsi in nohte na rokah in stopalih. Sestavljen je iz aluminijastega okvirja, zaradi katerega je Jessy prožna od glave do peta, poleg samega paketa pa boste našli tudi pestro ponudbo dodatkov:

čistilna prha
srajca
bombažne rokavice
greben
dolga blond lasulja
kratka črna lasulja

In to še ni vse, v manjšem paketu boste še našli:

rezervne oči (modre)
rezervna serija
informacije in navodila za spremembo oči (nemščina in angleščina)
JESSY SUMMER sex lutka Life-Size Sex Doll
JESSY SUMMER sex lutka Life-Size Sex Doll
1.539,00 €
v SuperLove.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka