Nash Squid EEE´S Essential Actractor - 50g

Nash Squid EEE´S Essential Actractor - 50g

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
ORIGINALNI Squid EES Essential Atractor Koncentrat je visoko koncentrirana mešanica naravnega izvleča lignja in 28 različnih naravnih sestavin, ki dajejo ekstraktu edinst... Preberi cel opis
Proizvajalec
Vrsta vabe
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01E1BE96
Prijavi napako
ORIGINALNI Squid EES Essential Atractor Koncentrat je visoko koncentrirana mešanica naravnega izvleča lignja in 28 različnih naravnih sestavin, ki dajejo ekstraktu edinstvene lastnosti. Squid je hitri atraktor, če pa se uporabi v kvalitetni beljkovinski mešanici za boilies, pa deluje kot dolgotrajni atraktor. Uporaba 8-14 g na1 kg mešaniceZelo dobro se meša tudi s katerokoli hrano za privabljanje rib . Dodamo 3-5 g na 1 kg.Lahko ga uporabimo tudi za katerokoli vabo za tekmovalni ribolov. Na 0,5kg kostnih črvov ali koruze dodamo samo 1-2g Squd EES.OPOZORILO- ker je Squid EES izredno močno koncentriran atraktor se, obvezno držite priporočenega doziranja.
Nash Squid EEE´S Essential Actractor - 50g
Nash Squid EEE´S Essential Actractor - 50g
7,99 €
v e-jure

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka