Strešni kovček Thule Motion XT 6292B - Black Glossy

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Nad kovčkom bodo navdušeni vsi družinski člani saj od sedaj naprej nobene stvari ne boste več pustili doma zaradi pomanjkanja prostora. Motion XT pa ni samo varen, prijaz... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preverite dobavni rok

Cena je bila osvežena danes ob 10:07.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o ECE ponudbi
Ponudba trgovine ECE za izdelek Strešni kovček Thule Motion XT 6292B - Black Glossy. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Dolžina (cm)
175 cm
Volumen (v l)
400 l
Vrsta kovčka / prtljažnika
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01E03906
Prijavi napako
Nad kovčkom bodo navdušeni vsi družinski člani saj od sedaj naprej nobene stvari ne boste več pustili doma zaradi pomanjkanja prostora. Motion XT pa ni samo varen, prijazen za uporabo in neverjetno prostorsko učinkovit.Navdušuje tudi njegova oblika, ki se zlije z modernim dizajnom današnjih avtomobilov. Lepa in aerodinamična oblika zagotavlja nizko porabo goriva in minimalen hrup vetra, oblikovan je tako, da se montira proti nosu vozila kar pomen, da boste vedno lahko na stežaj odprli vrata prtljažnika in imeli neoviran dostop do vseh stvari.Prepriča tudi tudi z inovativnimi sistemi kot na primer preprosto pritrjevanje kovčka, saj je opremljen s Power-Click sistemom z integriranim indikatorjem navora za varno pritrditev z eno samo roko.
Strešni kovček Thule Motion XT 6292B - Black Glossy
Strešni kovček Thule Motion XT 6292B - Black Glossy
582,06 €
v ECE

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka