Klima Panasonic CS/CU-TZ35WKE

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Izjemno zmogljiva in učinkovita klimatska naprava. Še posebej v načinu ogrevanja. Novo linijo izdelkov, ki deluje na plin R32, poganja nov inverterski kompresor R2. Novi ... Preberi cel opis
1.249,99 €
1-5 dni
KLUBSKA CENA 1.099,99 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava na vse Petrole.
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:40.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Petrol eShop ponudbi
Ponudba trgovine Petrol eShop za izdelek Klima Panasonic CS/CU-TZ35WKE. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Dodatne lastnosti
Energijski razred hlajenja
A++
Glasnost notranje enote (v dB)
10 dB
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01DF8B56
Prijavi napako
Izjemno zmogljiva in učinkovita klimatska naprava. Še posebej v načinu ogrevanja. Novo linijo izdelkov, ki deluje na plin R32, poganja nov inverterski kompresor R2. Novi kompresorji zagotavljajo tišje delovanje klimatske naprave, večjo učinkovitost delovanja (hlajenje A++, ogrevanje A++), kar vam zagotavlja ogromne prihranke skozi vse leto. Panasonicova linija klimatskih naprav TZ je naslednji korak k varčevanju energije, večji učinkovitosti in tišjemu delovanju. Pametno povezovanje preko WiFi-vmesnika in združljivost z glasovno pomočjo Enota je pripravljena za povezavo s spletom in upravljanje s pomočjo pametnega telefona prek aplikacije Panasonic Comfort Cloud. Upravljanje, spremljanje in časovno razporejanje s pomočjo preprostega vmesnika. Če enoto povežete z aplikacijo Panasonic Comfort Cloud, lahko enoto upravljate prek virtualnih pomočnikov Amazon Alexa. Izjemno kompaktna stenska enota Kompaktna zasnova notranjih enot je široka samo 779 mm. To omogoča več možnosti vgradnje, vključno z omejenim prostorom nad vrati. Ponaša se z izredno tihim delovanjem, le 20 dB(A), kar enoto postavlja med najtišje na trgu! Inverter klimatske naprave stalno spreminja izhodno moč glede na potrebe po hlajenju in ogrevanju ter tako omogoča natančnejše uravnavanje temperature. Poleg tega pa v načinu tihega delovanja omogoča delovanje pri zgolj 20 dB(A), kar zagotavlja miren spanec. Vgrajen filter trdnih delcev PM2,5 lahko prestreže nevarna onesnaževala, hišni in cvetni prah ter tako ohranja visoko kakovost zraka v prostoru.
Klima Panasonic CS/CU-TZ35WKE
Klima Panasonic CS/CU-TZ35WKE
1.249,99 €
v Petrol eShop

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka