XIAOMI robotski sesalnik Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Robotski sesalnik je opremljen z motorjem, ki doseže sesalno moč 2.200 Pa, s kombinacijo sesalne odprtine velikega premera in zmogljive krtače vakuumska krpa uporablja se... Preberi cel opis
258,25 €
1-5 dni
KLUBSKA CENA 258,25 €
brezplačna dostava
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:53.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Priporočam.si ponudbi
Ponudba trgovine Priporočam.si za izdelek XIAOMI robotski sesalnik Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Teža sesalca (v kg)
3.1 kg
Vrsta robotskega sesalnika
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01DF7D35
Prijavi napako
Robotski sesalnik je opremljen z motorjem, ki doseže sesalno moč 2.200 Pa, s kombinacijo sesalne odprtine velikega premera in zmogljive krtače vakuumska krpa uporablja sesalno moč in brez napora potegne umazanijo in tako doseže najboljši učinek čiščenja. Zahvaljujoč natančnim navigacijskim sistemom in ultraširokokotnim objektivom sesalnik z veliko natančnostjo posname postavitev doma in se spretno odzove ter samodejno obrne pri morebitnih predelih, kjer bi lahko padel. Robotski sesalnik omogoča cik-cak čiščenje, s čimer pokrije vsak kotiček hiše in znatno izboljša učinkovitost čiščenja. Velik smetnjak s 450 ml prostornine poskrbi, da robota ni potrebno ves čas prazniti, njegov rezervoar za vodo s prostornino 270 ml z elektronsko krmiljeno vodno črpalko in 3 nastavitvami nivoja vode, pa zagotavljajo da lahko dozira vodo po potrebi, kar zagotavlja, da je blazinica za brisanje primerno mokra in tla niso namočena. Na voljo so 3 načini čiščenja, in sicer čiščenje, brisanje in mešani način, med delovanjem pa je naprava zelo tiha. S svojo 81,3 mm tanko zasnovo lahko čisti pod večino pohištva, vključno s posteljami, omarami in zofami, pri čemer odstrani umazanijo, ne da bi se zataknila. Aplikacija Mi Home/ Xiaomi Home omogoča daljinski nadzor naprave, pri čimer lahko preverite stanje čiščenja ter načrtovanje čiščenja.

Sesalna moč: 2200 Pa.
Dimenzija: 353x353x81,3 mm.
Proizvajalec: Xiaomi.
.
Oznaka izdelka: sesalec, robotski, suho čiščenje, vodno čiščenje.
XIAOMI robotski sesalnik Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite
XIAOMI robotski sesalnik Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite
258,25 €
v Priporočam.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka