Brezžične slušalke HUAWEI FREEBUDS 3-Bela

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Huawei FreeBuds 3 slušalke, bluetooth 5.1, brezžičneVrhunske brezžične slušalke vam bodo nudile zvok studijske kakovorsti, udobje in eleganco. Huawei slušalke FreeBuds 3V... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
153,89 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:51.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Harvey Norman ponudbi
Ponudba trgovine Harvey Norman za izdelek Brezžične slušalke HUAWEI FREEBUDS 3-Bela. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Mikrofon
Povezava Ta podatek nam pove, kako se slušalka poveže z mobilnim telefonom oz. drugo napravo.
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0133E68F
Prijavi napako
Huawei FreeBuds 3 slušalke, bluetooth 5.1, brezžičneVrhunske brezžične slušalke vam bodo nudile zvok studijske kakovorsti, udobje in eleganco. Huawei slušalke FreeBuds 3Vrhunske slušalke priznanega proizvajalca Huawei s tehnologijo za pametno izničevanje hrupa iz okolice. Že na prvi pogled nas pritegnejo s svojim videzom. Elegantno je oblikovana tudi polnilna škatlica, ki je izjemno kompaktna za držanje oziroma hrambo v žepu ali torbi. Za elegantno zasnovo pa se skriva še izjemna funkcionalnost in udobje, ki ga nudi njena ušesom prilagojena ergonomična oblika Občutite udobje ob odličnem zvokuSlušalke FreeBuds 3 so opremljene z Bluetooth 5.1 čipom. Tehnologija prenosa HUAWEI Isochronus Dual Channel (sočasni dvokanalni prenos) in vodilni 356 Mhz zvočni procesor zagotavljata stabilno in hitro povezavo Bluetooth ter natančno sinhronizacijo zvoka. Igre postanejo še bolj zabavne, video posnetki pa bolj navdušujoči.Ker so slušalke brezžične, za svoje delovanje ne potrebujejo nobenih kablov, njihovo polnjenje pa poteka kar v priročni škatlici, kamor jih lahko tudi pospravite. S polno napolnjenimi slušalkami lahko poslušate glasbo do 4 ure ter do 20 ur skupaj s polnilno škatlico Čisti zvok z aktivnim izničevanjem hrupaFreeBuds 3 slušalke imajo »dvojni tap« nadzor, ki poenostavi vaša opravila. Z dvojnim dotikom na desno slušalko za predvajanje ali preskok pesmi ali pa dvakrat tapnite levo slušalko za vklop oziroma izklop aktivnega izničevanja hrupa. Slušalke odlikujeta tudi mikrofona na obeh slušalkah, ki omogočata jasen zvok pri klicih tudi v hrupnem okolju. Tehnične podrobnostiVrsta tehnologijebrezžičnaBrezžična povezavaBluetooth 5.1Vgrajen mikrofondaPremer gonilnika14,2 mm dinamičnaBarvaceramic whiteBaterija30 mAh (na slušalko)410 mAh (polnilna škatlica)PolnjenjeŽično: USB Tip-C (5 V / 1.2 A 6 W)Brezžično: standard Qi (2 W)Čas delovanja4 ure predvajanja za 1 polnjenje20 ur predvajanja s polnilno škatlicoČas polnjenjaPribližno 1 uro za polnilno škatlico (žično)Približno 1 uro za slušalke (v polnilni škatlici)Dimenzije41,5 × 20,4 × 17,8 mm (na slušalko)60,9 × 21,8 mm (polnilna škatlica)MasaPribližno 4,5 g (na slušalko)Približno 48 g (polnilna škatlica)PosebnostiAktivno zmanjševanje hrupa iz okoliceUpravljanje z dvema dotikoma (Double-Tap)HUAWEI Isochronus Dual Channel
Brezžične slušalke HUAWEI FREEBUDS 3-Bela
Brezžične slušalke HUAWEI FREEBUDS 3-Bela
149,99 €
v Harvey Norman

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka