Printworks foto album You are the Sunshine

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
S foto albumom You are the Sunshine ne boste nikoli več prebirali fotografij svojih najdražjih v mobilnem telefonu. Ta barvit, a še vedno eleganten album z veliko ... Preberi cel opis
41,00 €
6-8 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
44,90 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 6 - 8 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:24.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o kulina.si ponudbi
Ponudba trgovine kulina.si za izdelek Printworks foto album You are the Sunshine. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01DE1CA8
Prijavi napako
S foto albumom You are the Sunshine ne boste nikoli več prebirali fotografij svojih najdražjih v mobilnem telefonu. Ta barvit, a še vedno eleganten album z veliko ikono sonca in vtisnjenimi črkami na sprednji platnici ni bil narejen le za fotografije, temveč tudi za najboljši dizajn in lepoto vaše notranjosti.

In da, album s svetlo sivo tekstilno prevleko je tako na notranji kot na zunanji strani videti bolj kot umetniški album ali lepo izdana knjiga s trdo vezavo, vendar je v notranjosti veliko bolj oseben. Ko ga odprete - in odpre se kot škatla - boste našli 30 strani na visokokakovostnem črnem fotografskem papirju. Urejeni so v obliki mape, ki omogoča dodajanje dodatnih strani, če želite pregledati še več spominov.

V ta velik fotoalbum se na vsako stran prilegata dve fotografiji velikosti 10x15 in dovolj prostora za zapis duhovitega ali poetičnega komentarja.

Kako priložiti fotografije? To lahko storite z nalepkami ali na staromoden način s tradicionalnimi fotografskimi vogali, kar prispeva k elegantnemu videzu albuma.

Smo že omenili, da je to odlična ideja za darilo? Prijatelji, mladoporočenci, družinski člani, vsi bi ga z veseljem dobili. Postavili bi jo na knjižno polico, konzolo ali kavno mizico in jo prebirali ter razmišljali o ljudeh, ki so njihovi sončni žarki... seveda tudi o vas!
Printworks foto album You are the Sunshine
Printworks foto album You are the Sunshine
41,00 €
v kulina.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka